Heippa! Juuri kirjoitin pitkän sepustuksen kunne kone päätti tiltata ja tekstikin hävisi tuhka tuuleen. No toivotaan että nyt onnais. Pitkä aika mennytkin kun oon rustaillut tänne. Loppuvuosi oli yhtä häärdelliä ja lentoa paikasta toiseen. Nyt vihdoin sitten asettauduttu Järvenpäähän.

Manta tuli joulukuussa mulle takaisin Kokkolasta. tyttö voi edelleen iloisesti, on energinen pikku hössöttäjä. Ollaan aina silloin tällöin ralleiltu, tokoiltu, koiratanssia ja agilitya varovasti mini hypyillä ja putkea. Selän kanssa pitää olla varovainen,, koska huomaa että vähänkin suurempi rasitus tekee sen ihan jumiin ja samoin pakkaset. Kotiin kun se jää yksin annan sille jonkin maitotölkin mihin piilotan nameja ettei neiti tekisi omia operaatioitaan. 

Mantasta onkin tullut tuon Kokkolan reissun jälkeen huomattavasti rohkeampi ihmisiä kohtaan ja liikenteenkin melua kestää paremmin yms. Toivotaan että vielä saisimme viettää sen kanssa monta yhteistä vuotta. Pitkiä lenkkejä se ei selkeestikään enää jaksa niin hyvin tehdä mutta touhottaa kyllä sitäkin enemmän.

 

Mistyn kanssa tokoiltu paljon, silloin tällöin aksailtu ja tarkoitus taas näytelmissä käydä tänä vuonna.

Viikko sitten oltiin Kotkassa tokokisoissa. Halli oli tosi kylmä varmnaa pakkasta yli 15 astetta. Koira paleli. No paikkamakuu menikin nollille siksi, paikka istumisessa tyttö taas tuli venytellen mua vastaan kun tultiin piilosta riviin. Pysyi siis istumassa koko ajan mutta kun lähdettiin kävelee kohti koira piilon jälkeen niin tyttö käveli vastaan. Hmm en tiedä mistä tuo johtunee. Tehny sen nyt kaksissa kisoissa. Treeneissä tuota ongelmaa ei ikinä oo tullu vastaan ja ollaan kuitenkin treenattu paljon häiriössä ja omasta mielestä mulla on ollut sama mielentila. Mutta en tiedä. Nyt vaan pitää saada enemmän varmaan ryhmäpaikallaolo treenejä. Muuten muut tokoliikket EVL.ssä on sillen päivän selvää. Tosin aina hienosäätöä löytyy mm. seuraamisessa, ruudun stopissa ruudussa, kaukkareissa ja merkin pysäytyksissä. Mutta periaatteessa varmaan ykköset alkaa tulee heti kun ryhmä paikallaolot saan kuntoon.

Agiliitoa tehdään aina silloin tällöin kun päästään hallille. Sekin on mennyt kivasti eteenpäin ja mäkin oon oppinut lisää ohjaustapoja. Näyttelyitä jatketaan edelleen tänä vuonna ja toivotaan onnistumisia. Loppukesästä mennää Ruotsiinkin ja Viroon näytelmiin. Mutta näin meillä. Misty majailee Sarilla aika paljon myös mutta kuitenkin mullakin oleilee ja pystyn sen kanssa silti treenaa sekä puuhastelee.