Voihan räkä just olin kirjoittanut pitkät tekstit kun tää ihan konen hävitti kaikki taivaan tuuliin. Voihan venäjä!!

Eli laitan nyt vaan lyhyesti jotain. Eli treenattu on ahkeraan viimeiset pari viikkoa tokoa kuurina, aksaa jah tietty pitkiä lenkkejä ja pari maratooniakin. Hyvin on likat jaksanutkin. Mistyn kanssa ollaa nyt aloitettu kuurina tokon treenaminen teemana seuraaminen ja ruutu. Aloitettiin koko höskä alusta jah hiottu nyt oikein maltilla jah pikkutarkasti. Avain täytyy löytyäkin. Eli Mistylle pitää olla tosi topakka käskyissä, jos alkaa löysäilee niin heti terävä ei ja nyppäsy hihnasta. Toimii.. Palkka lopussa vasta ylläreinä mut loistavista suorituksista runsaat kehut ja bileet. Seuraaminen alkanutkin pikkuhiljaa paranee toivottavasti. Ruutukin menee nyt 15 metrin päästä. Tytsy juoksee siis ruutuun keskikohdassa se ite jo kääntyy ympäri ja kun naksautan huudan maahan niin Misty menee heti. Eli alkanee toimia ja Misty selkeesti alkaa sisäistää jo sen.

Treenattu myös liikkestä istumista ja paikkamakuuta sekä istumisia niin et oon tehny Mantan kanssa töitä niinä aikoina. Mantan kanssa keskitytty evl.n ruutuua ja merkkiä. Agilityssa tehtiin alkuviikosta kontaktei ja keskityttiin kaarroksia pienemmiksi jah käsistoppia Mistylle vauhtipätkien keskelle.

Tänään sit aamutottisten jälkeen ristarilla tehtiin maxien sm kisojen hyppärirataa. Misty teki sen ihan virheettömästi jo ekalla kerralla. VOU! Vähäks yllätyin. Rata ei ollutkaan ylivoimainen jah itseasiassa Mistylle oiva koska Misty on hyppyteknisesti niin varma jah irtoaa esteille hyvin mut kääntyy nyt myös aika kivasti kun ollaan treenattu. Joten toimi. Kiva oli rata ja hyvä fiilis jäi. Mantan kanssa keskityttiin jaakotukseen, vekkeihin, pimeään putkeen, okseriin ja takaakiertoon. Ohjaukset itseasiaa kaikki toimi mut pari rimaa tippui. Jah yks keppivirhe kun Manteli meni liian kovaa ja täysillä. Lopuksi meni sit ihan virheettömästi. Mistyn kans treenattiin vielä tvo on tvo kontaktei nopeemmaksi. Hyvät fiilikset jäi siis. Itekseen siis ollaan treenattu mut suunnitelmat ja teemat aina ollut tarkat. Toivotaan et nyt näin alkais pelittää.

Pitkiä lenkkei kans tehty, tytsyt uinut ja muutamat 30-40 km maratoonit. Tällaista kesästä on ainakin nautittu. Juhannus on ainakin meillä ollut koirilla varsin ohjelmoitua atktiviteettia. Käyhän se näin kaupungissa kaikessa rauhassa kun muut ihmiset on häipyny maalle tai ties minne.

Ens viikolla sit agirotu ja sit odotellen treenaten kohti toko sm.eitä.