Rajamäellä tänään bortsujengin kanssa taas tokoiltiin. Meitä oli viis bc.tä ja Misty. Olin kerrankin paperille laatinut suunnitelman mut plaah se siitä ei ollut meiän päivä.

Mistyn kanssa aloitin ja tarkoitus oli ottaa nartsipallolla vaan suorat luoksetulot mut paska eihän toi koira kyennyt toimimaan kun tuijotteli vain Tuitun ja Taran perään jah joka ääni sai sen pään sinkoilee. Lopulta käsky luokse niin koira vaan jäi paikalleen katselee touhua ympärillä.. Yhtään en saanu Mistyä kuulolle.

Paikkamakuu meni kyllä hienosti, ruutuunkin meni mut koko ajan vilkuili muualle, Seuruu toimi taas yllättävän hyvin jah liikkeestä istuminen oli nyt eri hyvä. Käännöksissä kyllä taas oikeille tuli väljyyttä. Kaket pelitti ihan joo siinä kun sai Mistyn kuulolle. Siinäkin neiti vilkuili koko ajan toisia koiria jah oli sellanen et ai mitä missä.

Tunnari tehtiin loppuun. Joo arvata sit saattaa. Kun Noppa teki ruutua vieressä niin eihän se Misty yhtään enää pystyny keskittyy. Lähti nokka maassa kohti ruutua Nopan peppuun. Eikä kyennyt edes tulee pois käskyllä. Noh sit taas kun pidettiin puhuttelu Mistylle niin teki kaksi muuta tunnaria maltilla vaikka kyllä aika lepakko tuo otus oli.

Tää on tosiaan äly kurjaa kun Mistyllä vaan hyrrää noi hormoonit edelleen vaik on kohtu veke. Lemkillä pitää merkata koko ajan, vinkua uroksille jah jos on juoksuinen narttu niin Misty menee ihan sekaisin. Joo jah kyllä sen huomas just meinaan kun Nopallahan on juoksut nyt. Siinä näki muutkin treeniryhmäläiset miten Misty oli ihan hormoonien vallassa. Voi ITKU sentään kun toi koira on tollainen TUULELL käyvä. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Jah kaikkihan nämä ongelmat Mistyllä alkoi toisien juoksujen jälkeen kun luonne muuttui. Leikkaus ei juuri ole helpotusta meille tuonut vielä ainakaan. ITKUJEN ITKU

NOH eipä Mantallakaan menny hääppöisesti. Sekoili ruudussa ja merkillä oli liian innokas. Seuruu huonoa. Metallissa tiputti ja toisella hidasteli. Ainut minkä teki super hyvin oli luoksetulot pysätyksillä ja stopeilla. En tiedä vaikuttiko liukkaus vai pimeys mut ei mennyt kovin hyvin.