Torstaina käytiin Sarin ja koiruuksien kanssa ojangossa treenailees aksaa jah pikku Manteli pääsi myös flyballia tekee pitkästä aika. Voi mikä hullun kiilto oli taas Mantalla silmissä kun se tajus et ihanaa flyballia. Harmillisesti emme löytäneet boksia mutta tein niin et laitoin aina tennarin maahan eri etäisyyksille jah välillä vinoon/suoraan. Ainakin se Mantaa tyydytti vaik alkuun se oli vähän sen näköinen kun oli estesarjat hypänny et missä se boksi on... Et eihän näiden pallojen kuulu maassa olla. Pian kuitenkin Manta hokas hyvin. Pääs Manta vielä loppuun tekee kans agilitya mini esteillä, keppejä jah niin et aika lailla koklasin kauko ohjauksena. Tosi hyvin menikin. Oikein yllätyin miten Manta irtoaa hyvin jah on paljon kuuliaisempi kun pysyy sen takana koko ajan. 

Otin Mistyn kanssa agikentällä sit vielä maanantain treenijuttui lähinnä just niitä tvistejä, päälleajoja, takaa heittoja yms treenasin itelleni selkärankaan. Nyt pikkuhiljaa aloin hiffaamaankin jah sain aika hyvin kummatkin puolet toimimaan, Junnasin vielä kontakteja Mistyn kaa jah loppuun tein treenipätkän missä oli suoria ja käännöksiä niin et yritin saada Mistyn tyhmiä kaarroksia pienemmiksi.

Tänään meillä onkin sit Jaun kentällä Mistyn kaa kellotusklinikka. Mielenkiinnolla odotan mitä sanotaan meille ja missä on parantamisen varaa yms.

Nähtiin nyt sit Sarin uus tulokas Aasakin. Ainakin hyvin äänekäs ja innokas kaveri. Kiva et koiratkin tuli keskenään hyvin juttuun. Sarille vaan nyt tsemppiä ja sitkeyttä kolmen pystiksen kanssa.