Eilen treenailtiin tokoa tuossa koulun kentällä. Aika kylmä ja vettä tihutteli mut aattelin et jos nyt kuitenkin vähän tsiikais missä kohtaa tuo voittajaluokka on Mistyä. Yllätyin iloisen posittivisesti.

Metalli toimii ja muutenkin muut noudot on Mistyn lempparit. Ilkseni yllätyin et neiti on alkanut tajuamaan myös tunnarin idean. Kiitos Susa vinkistä et piilottelee nurtsiin ja eripaikkoihin oma kapulaa ja nyt kun sitä on tehny ahkeraan ja vähitellen vieny lähemmäs muita kapuloita niin niin nyt se alkaa toimii. Eilen ihan koklasin niin et vein oma kapulaa vieraiden joukkoon tai siihen viereen. Jah jee Misty teki huolellista työtä nenällä haisteli kapuloita useita mutta toi oman innolla. Kolme toistoa tein ja aina onnas.

Nyt vaan huolellisuutta jatkossakin tohon tunnariin. Sit ruutu toimii. Kauko käskyt muuten mut seiso maahan pitää vielä trenaa kaukaa ja hioa oikea tekniikka. Muuten joo. Istumisen liikkestä menee, paikkamakuu. Luoksetulossa seisomista täytyy napakoittaa kierto leikeillä ja seuruuta vaan treenaa vielä imuttamalla ja maltilla. Ihan hyvä fillis jäi. Ehkäpä vuoden alussa uskallettais jo sen kaa mennä koklaa voi voi luokkaa.

Mantan kanssa hieotaan sitä suruuta nyt kans aina sillon tällön palkkaa vähentämällä ja huijaamalla sitä.. Mut kuhan nyt yritetään hauskaa tehdä ja jättää Mantalle nyt vaan lähinnä posiitiivinen mieli tokon suhteen. Jos se vika ykkönen sen kaa saatais viel joskus voi luokasta. Saa nähdä.

On ainakin molemmilla likoilla nyt hirveesti intoa treenaa taas. Mullakin on niin paljon ollut nyt menoja ja soittojuttui et on joutunu koirat olee yksinkin välil pidempiä aikoja niin onpa niil sit intoa tehäkin.

Päivä kerrallaan.