Maanantaina oltiin tuttuun tapaan taas purinalla. Tällä kertaa siellä oli pari muutakin meidän lisäks mut ei se haitannu.

Tokoa taas alkuun. Mantan kanssa seuraamista yritin namikupilla. Mut en kyllä ollut tyytyväinen sen suorituksiin. Kyllähän se mun vierellä seuras mut ei kattonu kertaakaan silmiin. Mun jalkoja ja niitä agilityesteitä Mantan piti katsoa. Koko ajan sen teki mieli lähtee suorittaa agilitya. Kökkö pelle Manta! Kaukot sujui sen sijaan ihan kivasti ja hyppynouto. Hmm. Ehkä on vaan parempi et tästä lähdin ei treenaa tokoa Mantan kanssa agilityesteiden ja agilityn lomassa kun kerta se menee tuollaiseksi. Manta tekee kuitenkin töitä ihan hyvin muuten kun keskittyy aina siihen tiettyyn teemaan.

Mistyn kanssa tehtiin samoja juttui. Selkeesti toi namikuppi on Mistyn juttu meinaa seuraamiset on ihan äly äly paljon patantuneet nyt kun ollaan treenattu sen avulla. Misty suorastaan heiluttaa häntää koko ajan kuin seuraa ja ajoittain jopa tuppaa edistää. Kontaktikin sillä on tosi hyvä. Hihnan kanssa sitä nyt tehdään kuitenkin edelleen jah käännökset sit erikseen. Mut hyvällä mallilla ollaan. Helpottaa muakin kun ei tarvi koko ajan namia olla taskusta kaivelemassa. Hyppynouto ok. Tosin oon huomannu et jos puutuun Mistyn banaaniin minkä tekee kun palauttaa kapulan niin sit se tiputtaa sen kapulan eikä tuo lopulta ollenkaan. (Paineistuu.) Höö, kökkö. Ehkä sit sallin sit sen pienen banaanin sille, koska muutenhan liike on toimiva ja hyvä hyppynouto. Vai onko vinkkejä.

Kaukkarit. Ei mene neiti maahan ei sit millään kun sillä on kylmä ja eihän sitä voi masua maahan laittaa kylmälle hiukalle. Muuten kyllä toimii.

Agilityt: Sen jälkeen vuorossa agilityt. Mantan kanssa aiheena keppikulmat, pienoinen vedätys jah neitin kulkeminen hiljaa radalla jah mun pysyessä perässä. Aika toivotonta se oli. Manta oli niin kuuma et tulta ja tappuraa se oli. Rimat lensi jah kiljuminen jatkui. Kunnes mulla paloi käämit jah laitoin neidin jäähylle. Jah karjuin maahan.

Siinä välissä otin Mistyn. Lennosta lähdettiin en paljon siinä mitään viritelly tai hötkyilly. Kuonokoppa vaan pois päästä ja menoks. Aiheena oli Saviojan ratojen kinkkiset koukerot jah putket A.an alla niin et vauhdista mentiin. Samalla myös nopeet kontaktit jah terävät kepit. Lentävästi tehtiin jah lentävästi jah innolla kelpie tekikin. (Vaihteeksi). Nopea pyrähdys eikä junnailuja. Mä jopa osasin lopettaa sen niin et Mistyllä olis ollu intoa vielä jatkaa.. Hyvä minä kerrankin. Jah hyvä Misty.

Manta kuumakallen otin sit taas uudelleen. Nyt ohjasin ihan äänettömasti kropalla ohjasin sekä juoksin tietyissä kohtaa. Hoo nyt ne sit toimi. Tyttö oli hiljaa otti kepit kulmista jah rimatkin pysyi ylhäällä. Täytyis vaan muistaa Mantan kanssa et ennen agilitya sen oikeesti väsyttää kiillä jah sit kun tehdään agia niin mä pitäisin sen oman lärveni kiinni. Äänettömästi Mantan meno on paljon kauniimpaa jah varmempaakin. Että näin.

Intoa oli siis Mistylläkin nyt vaihteeks. Liekö sit vaikuttanut se ettei oltu treenailtu mitään viik.loppuna jah ainoastaan lumipöpperö lenkkei tehty. Jah sisällä likat on joutunu kuuntelee äiskän tööttäämistä.