Eilen oltiin taas tuttuunn tapaan agiliitaas purinalla. Ohjatut treenit oli peruttu mutta otettiin sitten vapaatreeninä. Siinä olikin valmiina jo hyvä rata ja pätkiä niinpä ei paljon tarvinnut siirrellä esteitä.

Manta oli yllättävän kuulianen, nopea ja hienosti otti keppejä radalla eir kulmista niinkin että mä huitelin jossain esteiden välissä tai takana mut tytteli pujotteli loppuun. Yksi rima tippui vain alas. Eteen lähetyskin kolmella hypyllä sujui nyt hyvin ja Manta meni suoraan eikä kääntyny katsoo mua. Kii lelu kun oli maalissa niin oli Mantasta pop juttu. Ehkä me vielä hyppärikisoja sen kans käydään jos se vain säilyy noin vauhdikkaana, iloisen ja selkä kunnossa.

Mistylle yritin ajaa narupalloa sisään agilityesteiden llomassa. Alkuun neiti vain sinkoili nokkamaassa sinnetänne ja otti  häiriöö haukkuvista koirista.. Ohoh.. Mutta kun olin päättänyt et ajan sen sisään enkä anna namia niin niin sitkeydellä sain sen sit lopulta hiukan siihen syttyy ja taistelee. Tehtiin yhteislähtöjä tosi paljon ja härkkimällä sitä suoraan esteille niin johan syttyi. Kaikki moska ja paska unohtui sit. Joten näin tuo kelpie kakkakikkarekin teki agillitoa vauhdikkaasti ja hyvin.. Kontaktit vauhdilla ja haltuunottoja esteen takaa niin et putki oli aan alla eli välillä putkeeen ja välillä aalle.. Misty kuunteli mua hienosti.

Mutta illan kohokohta oli kun Mistyn vauva Soli nelja ja puol kk. Tuli katsoo mei treenei. VOi hellanlettas kun se oli ihana pieni suklaanappi. Samanlainen kuin Misty pentuna. Rohkea jokseenkin rämäpää ruokahullu kelpie. Vaikka toinen sai turpiin Mantalta ja yhdeltä toiselta botsulta niin ei se Solia haitannu. Misty oli kyllä kiinnostunut vauvastansa.. Sol oli puolestaan Mistylle aika epävarma alkuun mutta lopuksi se jo uskaltautui äiskän jalkoihin.. Niin saimme Soli vauvan menee putkestakin.

Ihana pikkuvauva..

Otettiin eilen päivällä myös Sarin ja carmenin kaa hiukan tokoa. Tai mä ruutua vaan. Äh mut meni kyl ihan plaah.. Ei sit kerrassaan tuu mitään kun Mistyn kaa ottaa loimi päällä tokoa.. Mei hieno helma.. Noh menihän se ruutuun mut paska ihan kökkö se oli.. lopulta otii suuhun lätkän ja toi sen mulle narupallon sijaan. Eli joo menihän se mut en oo tyytyväinen enkä enää kyl 20 asteen pakkases tokoile kun koiratkin hytisee. Sitäpaitsi Misty otti taas kerran häiriöö kaukalon äänistä, Carmenista jah.. Manta taas hötkyili ja steppas kolmella jalalla ruudun sisällä sinnetänne..

Eli ei siis tokoa enää jos on pakkasta sikana.