Maanantaina oltiin taas purinalla. Alkuun otin Mantan kanssa tokoa. Namikuppi maassa ja sit koira seuraamiseen. Ihan hyvin toimi. Ajoittain Manta kyllä vilkuili esteille mut sit aina palas hyvin mun huomioon kun hiukan ääni apua käytin ja käännöksiä. Palkaksi sit namikippo niin aih kun Manta nautti.

Kaukoja sen jälkeen. Sekin alkoi hyvin tosin kesken kaiken mä melkein sain halvauksen kun näin hiiren vipeltävän Mantan takana mein treenikamojen päältä. Manta ei huomannut koko juttua ja ihmetteli et mitä mä nyt kiljun ja hourin ja hypin. Noh onneksi hiiri siitä häipyi taas lautojen alle takas ja me jatkettiin kaukoja.

Manta hyppi kaikki kaukojen käskyt tosi vauhdilla. Oli uskomaton tykki niissä ja hyvinhän ne meni paitsi sit lopussa neidillä iski levy päälle ja Manta alkoi tekee ding ding jojona noita i s m vaihtoja. (Pelle). Palkkana taas namikuppi.

Agilitya sen kanssa sen jälkeen teemana välistä vedot, kierrot, työnnöt sekä keppikulmat. Kaikki noi sujui tod mallikkaasti ja huolella. Ois vaan pitäny taas lopettaa mut kuitenkin mä tollo otin vielä ihan lopuks tauon jälkeen käännöksiä ja lähetyksiä esteille jooh jah sit meni ihan läskiks kun rimat lensi kun Manta kiljui ja kuumui. Ei muuta kuin Tainan turpa värkki kiinni ja uudelleen. Äänettömästi sit taas Manta toimi. Eli täytyy vaan muistaa et Mantaa ohjaa äänettömasti agilityssa niin lopputulos on varmempaa. Vauhti vaan hirvittää kun ei sen perässä enää tahdo pysyä.

Tiistaina tokoilut Minnan ja Lizin kanssa.

Mapsun kanssa seuraamiset, ruudut, tunnarit, kaukot. Voi että miten se teki kaikki niin ihanan touhukkaasti ja Mantamaisella sipsutuksella paitsi tietysti ehdoton ruutu minne mentiin laukalla ja stoppi taakse. Tehtiin loppuun vielä evl.nkin ruutu eli merkille lähtö ja siitä ruutuun. Sekin toimi.. Vou mun pientä touhoa kun on niin täpinöissään aina nykyisin tekee mitä tahansa. Minnakin nauroi ja oli huvittunut Mantan pienestä pölinästä aina ennen liikettä. Käytän palkkana namikuppia nykyisin siis Mantallakin.

 

Misty: Plaah EVVK. Tuo sana kuvaa koiraa tällä viikolla tosi hyvin. Eli Mistyn asenne on juuri ollut tuollainen tällä viikolla et jooh treenaa vaan yksin mä mielummin tongin maata, syön paskaa ja keppejä.

Maanataina purinalla samat teemat kuin Mantan kanssa. Toko toimi hyvin mut agilityssa tyttö oli taas sellanen et nokka maassa ja meni esteiden ohi.. Vaikka kuonokoppa päässä jökötti alussa kun tehtiin Mantan kanssa niin silti koira oli eih kiinnosta. Tosin kun ravistelin taas Mistyn ja pidin puhuttelun niin sit se teki agilitya ja oikein mut ei siinä vauhtia ollut.

Tiistain tokot. Seuraaminen toimi hyvin vaikka Minna otti samaan aikaan Litsin kanssa. Tosin olihan Misty mulla hihnassa koko ajan ja yritti se sillon tällöin katsella kaveria mut pieni hihna nyppäsy aina herätti sen et joo. silti mun makuun koira oli koko ajan sellanen et plaah tylsää. Ruutuun se meni ihan tyhmästi haukkuen ja flegusti. Pysähtyi automaattisesti kyllä mut ihan lössö koira. Nartsipallo ei vaan saanu likkaa syttymään. Tunnari sen sijaan oli älyttömän hyvä ihan nappi kymppi. Kaukoissa taas muut hyvin mut maahan ei tuo herkkis mene kun on pakkasta ja lunta.

Keskiviikkona taas sama evvk jatkui ja paskan syönti.

Likat oli sit hoidossa Sarilla sen ke illasta pe iltaan. Jah arvatkaa!!!!