No niin näin se kesä on vierähtänyt jo puoliväliin. Uitu on joka päivä äly paljon ja treenattu.

Nyt vihdoin lauantaina koittaa Imatran toko joukkue SM.it. Sinnepä siis suuntaa Misty ja Taina.

Nyt on kyllä treenattu ahkeraan. Hiottu epävarmoja liikkeitä, tehty kehätreenejä, koko suorituksia, humputeltu yms oltu jämptejä. Joten kaikki Misty osaa jos vain hyvä päivä sattuu.

Seuraaminen on se heikoin lenkki. Siinä Misty tuppaa edistämään varsinkin juoksu osuudessa. Nyt keskitytään ihan palkkaukseen taakse nami heittäen, hihna nyppäsyihin jah jämptiin linjaan. Sama täytyy tehdä liikkestä istumisessa tosin siinä mun täytyy ite kulkea rauhallisemmin jah ottaa koira kuulolle.

Muut pitäis suh toimia. Ruutu on tietty se mitä ite jännitän osaanko huutaa oikeaan aikaan maahan kun neiti menee tuhatta ja sataa. Luoksetulossa taas oikeat käskyt ja napakat stopit niin jos pelittäis.

Viikonloppuna meni ihan hyvin treenit mitä nyt joku epävarmuus Mistyllä tuli ja toi väärän kapulan tunnaris. Ilmeisesti rantapuiston nurmikko oli liikaa, koska muilla paikoilla kyllä toiminut.

Eilen tehtiin perus setti. Eli ruutu lähetykset läheltä ja yks kaukaa, liikkestä istuminen, seuraamisen lähdöt, luoksetulo ja tunnari. Kaikki toimi good. (Mitä nyt seisominen luoksaris vois olla jämptimpi Mistyl noh mut toimii nyt tähän hätään hiotaan sitä sit myöhemmin.)

Tänään rantapuistos kehätreenit kuvitellusti jah kisanomaisesti neljä liikettä. Alku mentiin siis kehään koenomaisesti siitä seuraaminen heti. (Mist toimi ihan kivasti. Ehkä liiankin innokkaasti taas. Häntä heilui jah edisti jonkin verran varsinkin juoksussa lähti kuin kinkkura vinkkura hoppuilee eteen. Eli kai se sellainen muuten ok oli. Intoa liikaa ainakin. Ehkä 7-8

Sen jälkeen ruutu. Muutama paikanhaku läheltä missä oli ihan outo haahu. Noh sit kun oikealta paikalta lähetin meni ihan nappiin. Osasin huutaa maahan oikeaan aikaan ja neiti oli jopa keskellä ruutua. Siitä luoksetulo vielä mukaan. Voih se olis ollu kyllä 10.

Istuminen toimi myös hyvin. Misty pysähtyi tomerasti jah itsekin osasin olla antamatta käsi tai jalka apua. Luotin siis koiraan. Varmaan öö 9

Lopuksi vielä tunnari mikä oli kanssa oikein jah huolellisesti työskenteli. Ainut että palautuksessa hiukan pureskeli kapulaa. Tämä 8-9.

Näin meillä siis. Muut liikket pitäiskin sit toimia. Kaukot eilen toimi ihan kympin arvoisesti. Tänään sitä en varsinaisesti ottanutkaan paitsi kokeilin uimisen jälkeen kun oli märkä turkki että meneekö maahan. Jah eihän se Misty menny. Katsoi mua sen näköisenä en mä nyt voi kun turkki on märkä jah apua siihen tulee hiekkaa.

Katsotaan nyt sit mitä viikonloppuna. Suurin toive on vaan ettei sataisi.

Manta on keskittynyt ihan humpsutteluun muuten, koiratanssin juttuihin jah evl.än ruutuun. Uimamaisteri ui sellaisia maratoneja äiskän kanssa joka päivä Jah keskittyy kyttäämiseen bortsumaiseen tapaan.