Tänään lähdimme aamusta Mantan kanssa joelle ja sieltä lammelle uimaan. Voi kun Manteli nautti ja lillutteli taas vedessä. Ei sitä paljon hetkauttanu vaikka yksi sheltti tuli<sitä ärsyttää. Helle ei taaskaan Mantan vireeseen vaikuttanu. Iltapäivällä läksimme sitten Hannan ja Iitu Staffin sekä Aune kelpien kanssa agilitaamaan ristinummelle. Olihan hiukkasen kuuma mutta kaikkien meidän koirat teki hienosti töitä. Keskityimme kaikki lähinnä kontaktien treenaamiseen namilla nopeasti ja sujuvasti.

Mantan kanssa alkuun otin rataa. Ihan hyvin meni tosin vähän liiankin innokkaasti koska mä taasen olin myöhässä ajoittain. Rimat pysyi kuitenkin kivasti ylhäällä. Tein koukeroita, suoraa ja keppejä. Suorat oli meille se kompastus. Ei millään meinaa hypätä kun on paljon suoraan edessä. Sit koukerot kyllä menee ja keppikulmat. Manta on kyllä hyvä agilityssa vaikka vaikea ohjaa. mut omistaja tällainen varovainen niin ei paras mahdollinen yhdistelmä. Kontaktit jumitti mut sit lopussa kun otettiin pelkkiä kontakteja niin sit se taas toimi hienosti kun Hanna oli laittaas aina namia maahan kun Manta tuli alas kontakteilta. Toimi. Innostuin ehkä vähän liikaakin taas ottaan agilitya kun oli niin kivaa ja Mantalla vaan into päällä. Noh nyt taas tuntuu että selän oireiluista ei ollu tietookaan.. Täytyy nyt kuitenkin yrittää ottaa hiukan varovaisesti agilitya ettei vaan käy mitään.. Se vaan on niin vaikeeta kun toinen nauttii siitä ja tekee sata lasissa sitä..

Noh torstaina mennään hierojalle katsotaan tuleeko mikä tuomio. Argh..

Uitettiin vielä illalla Manta ja Aune Tuusulan montuilla. Jah kyllä taasen vesipedoilla oli hauskaa.. /Aune on ihan kuin Misty pentuna!!! Noh onhan Aunella tietty sama suku kuin Mistyllä.) Mäkin hyppäsin koirien kanssa monttuun ja ai miten vesi virkistikin.. Ihanaa uida kun on kuuma.. (Manta on ollut hiukan ihmeissään kun ei Mistyä olekaan. Hiukan se on etsiny kaveria. Aunea luuli tänään Mistyksi kunnes sit tajus et eihän se ookaan Misty vaan joku pikku 10 kuinen kelpie rääpäle.. Möö.) Mantalla taitaa olla Mistyä ikävä vähän. Noh kohta se tulee takas.