Oltiin tokoilees taas tos vanhan koulun kentällä. Aah oivallus Mistyn kanssa. Tunnarit toimi. Aluks yks oman piilotus. Sen jälkeen vietii kapula röykkiöiden keskelle muiden kapuloiden sekaa. Jah sehän toimi. Misty käytti selkeesti nenää. Haisteli kapuloita kaikkia keskittyneesti mut heti oman kohdalla nappas suuhun ja toi luo. Vau. Vitsi se nauttii noista noudoista.

Sit otettiin parit kierrot ja stopit. Ja taas tyttö viiletti häntä heiluen kiljuen. Kun annoin odota käskyn niin pysähtui kun seinään ja voi sitä hännän ja pepun heilumista taas. Seuruussa jo alkoi edistääkin. Ihan intoa täys koko neiti. VAU. No sit se päivän oivallus kaukoihin. Nyt kekkasin sen. Eli se o n vaan mun käsimerkki ja vartalo mikä täytyy olla selkee ja rauhallinen. aina sama. Kakeissa käsky maahan ja sen jälkeen muutama vaihto ja kehut sit taas jatkoa. Ja palkka joko takaa suoraan tai koppina eestä niin et Misty ei koskaan tiedä kumpi. Nyt voi sanoa et kaket toimii jo istu maahan istu 10m päästä. Istu seisi istu kolmenmetrin päästä ilman mitään liikkumisia. Maahan seiso maahan on vielä epävarmaa koska tyttö aristaa maahan menoa kun on vielä haavaa hiukkasen jäljellä ja karvaton masu. Mut tuli jo tänään niin mahtava fiilis kun tajus et kohtahan tuo koira on voi luokkaan valmis kisaamaan oikeesti. Pientä hioomista vielä. Ruutu on hauska Mistystä. Sinne se kans juoksee lätkälle satalasissa. No tarkkuus lähetyksissä sinne se kouhottaa ja pyörii kun väkkärä ruudun keskellä jos se nakki ei ole siellä. Se on hiukka kurjaa et kun Misty ei pysähdy ruutuun itsenäisesti. Vaan juoksee sinne kyllä mut sit alkaa pyörii et mitä mitä. Kyllä se pysähtyy sit käskystä mut ei itsenäisesti. Ton pyörimisen kun sais pois niin sit ois varmempi olo mulla. Onhan se koira tosin ruudussa mut on aika pöhkön näköinen kun pyörii kun puolukka.

On kyllä leikkaus ollut niin hyvä Mistyn kohdalla. Heti huomaa jo et urokset on jääny ja muutenkin kaikki hormoonit alkaa häipyy. Lenkillä se jo painelee kuin mikäkin virtapiiri ja välillä on olo et tossahan on se adhd kelpie. Mantakin on iloinen kun Mistn kanssa juoksee kilpaa lenkillä..

Mantalla taas tokoilut toimi tosi innolla ja huolella. Hiukan piippasi innosta mut muuten. Nyt alkaa seuruukin toimii niin et palkka on vain sillon tällön. Jah seuruut on pitkiä. Eli kesto alkaa olee jo mallilla. No varmaan voitas kummankin kanssa mennä tokokisoihin taasen vuoden alussa. Joululomalla on aikaa sit hioa viimeiset jutut ja liikket.