Eilen pe oli pitkästä aikaa ohjatut agilitytreenit purinalla Mistyn kanssa. Laura oli suunnitellut kivan pitkähkön 25 esteen radan jossa oli helppoja etenemispätkiä sekä vaikeita nopeita kiinniottoja samassa radassa jah teräviä kulma käännöksiä. Meitä oli kolme koirakkoa vaan joten siinä puolessa toista tunnissa ehtikin tosi kivasti.

Alku radasta sujui ihan hyvin kun oli suoraa jah kontaktit Misty otti upeesti. Vedätin sitä mahd.paljon. Noh sit kun tuli käännökset jah kulmat jah yritän ottaa Mistyn käteen jah himmata sen vauhtia et kääntyy kans ja ei olis niin pitkät kaarrokset. No niin just kakanmarjat sentään eihän toi kelpi mitään kuuntele ja tottele. Tulee kyllä käteen mut sen jälkeen loikkaa joh seuraavalle esteelle jah jatkais suoraan vaan. Eli kunnon kaarrokset. Laura sanoi hyvin et Misty on tosi ovela jah melko kova koira et selkeesti se kusettaa mua minkä ehtii radallakin. Eli vinkiksi et mun pitää oikeesti Mistyä alkaa vaatimaan jah tosi topakasti komentaa. Samoin kaikki maan nuuskimiset jah paskan syönnit ehdottomasti veke siltä. Jos ei usko niin hiukan nyppäsee korvasta jah kuonokoppa vaan päähän kun odottaa vuoroa.

Nyt siis radalla jos on vauhdista kulmia jah pitää kääntyy niin mun pitää ottaa Misty tosi voimakkaasti käteen kiinni pysäyttää se ja sit vasta antaa harkitusten sille lupa jatkaa matkaa. Mieluiten käännöksissä ohjaa sen selkä edellä jah menee kykkyyn niin ainakin sit tulee.

Laura koklas Mistyä samat kohdat ja sen kanssa Misty toimi tosi hyvin ja kuunteli sitä. Eikä kuulemma mun ohjauksessa ollu mitään vikaa. Eli se on vaan Mistyllä tapa et oikuttelee taih sooloilee omia sillon kun sitä lystää. Ajoittainhan Misty oli tosikin pätevä ja nopee eilen. Erityisesti kepit, kontaktit ja lopussa kulmatkin toimi tosi hyvin. Varsin ketku ja mielenkiintoinen Misty tapaus