Hyvää uutta vuotta vaan kaikille! Olkaa kärsivällisiä ja nauttikaa koirienne kanssa..

Treenattiin tänään taas pitkästä aikaa isolla kokoonpanolla tokoa. Tiia, Emmi ja Susa tulivat tänne Keravalle missä oli hyvä koulunpihalla treenaa.

Manta: Ruutu ihana ja vauhdikas, luoksetulot suoraan ja stopilla toimi. Seuruu kaavio käskytyksellä toimi hienosti tosin eka lähtö oli sellanen pyryharakka. Sit kun sanoin Mantalle hyi ja ärähdin niin sit se toimi ja kuunteli.. Palkkaus oli vaan lumen heitto lopussa. Istumise toimi ja kaketkin.. Hyvä Manteli.. Hiukka oli kylmä tytsyllä mut vauhtia se ei sillä haitannu. Lopuksi vielä leikittiin.. Pikku Mantelini!!

Misty: Ruutu öö lätkän kanssa. Alussa nami siellä. Hienosti lähti sinne. Meni lätkälle ja odotti mut lopussa juoksi ruudun läpi kun lätkälle ei enää palkkaa. Noh sit kyl neiti korjas itse ruutuun ilman lisäkäskyi kun tajus et hups.. Nyt vaan täytyis alkaa tekee ruutua enemmän läheltä tarkkuus menoja ruutuun ja paikkahakua tuon kans. Misty kun on ruudussa helposti kuin pieru nahkahousussa jos ei hokaa heti..

Seuuut oli tänään parempia. Susa hölisi siinä ja Step ja Ruuti teki omia koukeroita samalla kun seuruuttelin. Yllättävää Misty jopa kuunteli vaik pari kertaa haahus katselee et mitä mitä.. Mut skarppas hyvin. Namia pidin toises kädes ja kehuin hiljaa. Väljyyttä oli enää vain hiukan ja ei jätättäny yhtään.. Tätkin täytyy nyt reenaa ennen kisoja pikkuisen namin kanssa ja käännöksiä. Välillä ei palkkaa vasta kuin lopussa. Kisoihin sitten extra maksapaloja ja makkaraa niin eiköhän syty.

Istuminen ja tunnarit meni ihan kivasti. Metskukin toimi. Treenasin myös ihan vaan kapulan heitoa et koira vaan pysyis sivulla. Mistyllä kun on meinaa tapana perääntyä mun sivulta taaksepäin istuu samalla kun heitän kapulan. Nyt tyttö oli paikalla kivasti. Yhden kerran liikku mut muuten ok. Kai sitä voisi nyt sit hiukan itekin ryhdistäytyä omassa asenteessa Mistyn kanssa kun noi purinan kisatkin lähestyy 31.1 siis. Vaikka onkin voi luokka kyseessää Täytyy vaan luottaa koiraan et pysyy, toimii eikä karkaa.. Häiriö koiratreenit Mistylle vaan tekee tosi hyvää.. Niin joo yhden kerran tyttö häipyi ruutuun menossa moikkaa ihmisii mut kun ei saanut huomioo tuli kyllä takas. Ehkä toi kelpiekin toimii vielä joskus häiriössä.. Treeniseura kyllä kelpaa jatkossakin.