Perjantaina 11.12 olimme tokoilemassa Emmin ja Tiian kanssa purinan lähellä olevalla kentällä. Kera koirien siis.

Mantan kanssa yritin keskittyä kisanomaiseen seuruuttamiseen ja kisanomaiseen fiilikseen. Tiia käskyttikin meitä kivasti ja oli ikäänkuin tuomari. Höö no heti se vaikuttikin Mantaa. Lähti sillee aika löpsysti rinnalla. Katsoi välillä silmiin mutta väljyyttä oli välillä. En ihan tarkotuksella sitä palkannu. Tosin jouduin kyllä puhelee ja kehuu sitä aina välillä. Noh noh. Erityisesti se hidas seuruu oli hirveetä.. Jotenkin se Manta ei vaan toiminu..

Sit kun otin kentän laidalla seuruuta niin toimi tosi hienosti.. Argh ärsyttää toi Manta miks se ei toimi kun joku käskyttää tai yrittää alkaa tekee kisanomaista. Noh metsku oli kans sitä et urputti sylkäs ja lopulta toi sit luo. Tunnari toimi kyllä, liikkestä istuminen.. Ruutuun lähettäessä ei sit vissiin nähny merkkei kun lähti ihan vinoon. Noh lopulta se sit saatiin toimii. Piene tauon jälkeen tehtiin sit viel seuruu Emmin käskyttäessa jah siinä Manta oli taas sama sellanen hiukka flegu vaik välil sit skarppas.. Kökkö. Metsu toimi sit tokalla jo paremmin ja ruutu.. On tää elämää.. Ei Mantaa haitanni vaik häiriöö olikin muista koirista kun välillä tehtiin kaikki yht aikaa koirat.

Mistyn kans keskityin siihen seuruuseen namilla alkuun imutus ja sit siitä suoraa kävelyä niin et nami oli nyrkissä tai toisessa kädessä. Hmm. Toimi ihan kivasti. Ainut et häiriöö se otti kyllä muista koirista jos joku teki samaa aikaa niin neiti herpaantui heti katse muualle. Noh kyl se sit lopulta pikkuhiljaa. Misty on vähän sellainen et joo kiva tehdä mut tota oota äiti hei en mää pysty kun tuolla menee joku joku kiva koira, ihminen, lintu.. Sit kun se pystyy keskittyy niin tekee ihan kivasti. Tunnari oli kyllä kaunis, metsku ja ruutu.. kööh kun vaan osais sen pysäyttää ruutuun tarpeeks ajoissa.

Tytöt pääsi viel agiliitaa sen jälkeen.. Joten jo kaks tytteliä väsyneitä illalla kun olimme kotona. Manta oli kaaho agiltys tuttuun tapaan ja Mistyllä oli päivä nokka maassa. Ei huvita esteet niin hirveesti.. Sit välillä taas lähti..