Tämä viikonloppu voih mistä alottaisin. Paljon tapahtunu. Eilen Mistyn kanssa suunnattiin Helsingin kv näyttelyyn Jäähalliin.. Siellä kuumuudessa oltiin sitten ROP. En jäänyt enää kuitenkaan ryhmäkehiin. Mut hyvää näyttelymenestystä taas Mistyltä.

Ehkä se ikävin ja loukkaavin asia vaan tapahtui siinä kun kuulin eilen että Mantasta on taas levitetty kurjia ja perättömiä huhuja. Sillä seurauksella että yksi ystäväni loukkaantui nyt sit mulle. Noh ei voi mitään. Ihmisiä meitä on moneenlähtöön. Koirapiireissä täytyy vaan tottua kateuteen, paskan puhumiseen seläntakana, iloihin, suruihin, onnitteluihin, voittoihin, häviöihin.

No mutta Ehkäpä juuri tuosta sisuuntuneena jah toiveikkaana, pelokkaana suuntasimme tokokisoihin tänään Mantan kanssa Hyvinkäälle. Vettä satoi aamulla ja nurmikenttä oli lötsö vettä ja kuraa. Koiriakin oli voi luokassa jotain parikymmentä tai oliko peräti ylikin. Paljon silti. Se hillitön vuosien työ Mantan kanssa silti tänään vihdoin palkittiin lottovoitolla..

Mantasta tuli nyt TK  3. Pistein 291 pistettä ja kp.

Ette voi uskoa meinasinko itkuun purskahtaa kun suorituksemme oli ohi. Manta toimi aivan mielettömän upeesti. Oikeesti se oli kehässä tosi innokkaana ja yhtään ei ollu flegu. Tuomarikin Marita Packalen onnitteli ja sanoi että ihana työskentely koiralla et hyvin meni.. Että minä itse vaan turhaan hermoilin.

Tässä osa alueet.

Paikkamakuu 10, seuraaminen 9, Liikkestä istuminen 10, luoksetulo 8, ruutu 9, hyppynouto 10, metallinouto 10, tunnari 8, kaukot 9, kokonaisvaikutus 9.

Manta todellakin oli koko kisa ajan tosi tohkeissaan ja vaikka liikket puolitettiinkin niin venaamisista huolimatta pikku Manteliini teki innokkaasti. Kiitos Tiia sinulle namikuppi ja patee palkkaideasta. Se on selkeästi ollut mun koirille se oikea palkka kisojen ja treenien lomassa.

Mantan kanssa on niin monet monet itkut itketty, käyty ongelmakoirakouluttajilla, tehty Mantan arkuuden ja pelon eteen töitä niin niin paljon. Jah nyt se tapahtui.. Ylipään se että Manta on saanut kisakoiran, treenikoiran, maailman ihanimman perheenjäsenen on jo Suuri voitto mutta se että Siitä tuli nyt tk 3 tänään on todellinen lottovoitto.

Nyt sinä pieni kohta 10v  Mantaseni olet herkulliset eläkepäiväsi ansainnut. Äiskä on susta sika ylpeä. Nyt keskitytään humputteluun, hauskanpitoon ja flyballiakin pääsee tyttö varmaan taas tekee parin vuoden jälkeen..

JEE JEE.... Kiitos ihana pieni rakas Mantaseni!!! Ja suuri kiitos myös teille treenikaverit jotka ootte jaksaneet mua tsemppaa ja antaa neuvoja..