Do diin keskiviikkona olimme Sarin ja Doonan sekä Carmenin kanssa treenaa tokoa. Ihan jees tais mennä. Mantan kans pitäis vaan alkaa pikkuhiljaa vähentelee nameja ja alkaa tehdä taas kisanomaisempaa kun viikon päästä kisat. Jaiks. Tehtiin kyllä kaikki liikkeet noin suurinpiirtein mitä voittajassa on. Metalli alkaa sujuu pikkuhiljaa.. Kun vaan tekee kuurina ja muistais vaan yhden noudon per päivä. En sais jäädä junnaa.

Mistyn kans meni kivasti kans ruutu ja kaukot mitä tehtiin. Sille vaan täytyy koko ajan kehuu ja hyppelehtii iloisena et se tekee. Nakkia nakkia!!! Palkaks kiertää maali tai puu. Sit on pop!! Mun vaan täytyy unohtaa Mistyn kanssa se nopeus.. Kun eihän kissalta voi vaatia.

 

Torstaina sitten taasen läksimme epv agikisoihin koivukylään. Päivä venähtikin tosi pitkäksi kun möllejä oli sika paljon. Kisavathan oli sit vasta möllien jälkee. Eli maksit aloitti kisaavista vasta 9 aikaan illasta. Mistyllä oli aikas reipas vauhti ainut että hylkyhän sieltä napsahti kun tyttöhän pujahtaa ensimmäiseen putken suuhun minkä näkee ja sit mä jäljessä yritän huitoa ja huutaa niin eihän siitä miitään tuu. Noh mutta hyvä Misty.. Kontaktit se otti tosi hyvin jah.. Nyt vaan mun pitää ohjata huolella ja skarpilla kun sunnuntaina on kisat. (Meillä makupalana onkin sit KIELTÄ: Kävin eilen ostaa kieltä ja keittelin et onpa ainakin herkkua tytölle..) Saa nähdä.

Mantakin osallistui mideihin. Siinäpä mulla olikin väsyttämistä kisapaikalle et sai sen rauhoittuu ja yrimääräisen virran pois. No kolmessa tunnissa kun leikki, lenkitti, teki harkkareita niin johan tytteli olikin kuin enkeli radalla. Rimat pysyi ylhäällä vitteks tajuu!!! Tuli meillekin hylky puomin jälkee kun kropallani kumarruin liikaa hyppyyn päin. Noh tyttöhän sit meni hypyn ja sit vasta putkeen. Noh mut muuten meni kuin enkeli. Vauhdilla teki ja työskenteli mun edessä mutta kuunteli. Jooh ja kontaktit otti. Aa.n juoksuna ja puomin tosin kyttäämällä mut ei varastanu ja otti. Putket sille oli jostain kumman syystä hiukka epävarmoi mut kyl se sinne meni. Oon tosi tyytyväinen molempii likkoihin vaik hyllyt tulikin. Jopa mietin et pitäisköhän Manta viel ilmottaa virallisiin hyppäreihin kun se nauttii agilitysta niin paljon ja jos se on tarpeeks väsyny niin sitä jopa pystyy ohjaa. Tietty täytyy nyt tota selkää myös tsiikaa et se pysyis hyväs kuosis.