Niin piti vielä kertoa mei tän päiväisistä treeneistä. Ollaan treenailtu paljon noin kolme neljä kertaa viikos mut en vaan oo jaksanu päivitellä ja kertoa.

Löysin mei Keravan sittarin mikä on ollu hyvä parkkihalli treenata. Siellä ollaan käyty tyttöjen kaa. Aina on ollut joku iso nurkkaus missä on ollu tilaa eikä kukaan oo valittanutkaan.

Misty: Aloitettiin RUUTU: Vein läpinäkyvän lätkän ja lähetin noin 10-15 metrin päästä. Tosi mainiosti meni ja seisahtui. Toistoja kaksi

TUNNARI: Tein ekstra vaikeen vahingossa. Vein 20 kapulaa nurkkaukseen jossa oli hajuja paljon ja kaikenlisäks yläpuolella hurisin joka pyöritti ilmaa. Lähetin Mistyn kapuloille jah sydän pomppi tuhatta ja sataa. Misty haisteli tosi tarkkaan kaikki kapulat (Mä melkein jo pyysin sitä pois kun ajattelin et ei onnaa)) Noh mutta tytsy toi ihan oman ja ei mitään epävarmuutta. VAU! Lähetin vielä toisen kerran ja taas teki huolella haistellen töitä. Vauhti tasainen ja luovutus hyvä kaunis. JEE

SEURAAMINEN: Aloitettiin ikäänkuin oltais menty kehään. Ei namei ei palkkaa. Hetsasin ulkopuolella ennen treenei nartsilla ja ainoastaan namikuppi reunalle.

Kivasti meni. Ei edistäny, ei hirveesti katsonu silmiinkään mutta pysyi lähellä ja ei himmannutkaan. Käännökset vasempaan hyviä lukuunottamatta mun horjumista koiran päälle. Oikeelle väljää ottaa kaarrosta mut jos hiukan meen kyykkyyn ja hetsaan pysyy tiiviimpänä. Täyskäännöksiä treenailtiin vasempaan. Vaikka siinä on vaarana koiraan kompastuminen mut silti vasempaan se on parempi koska oikeelle kun kääntyy niin koira lähtee kaarrokselle omalle. Namin kanssa toi toimi. Juoksua otettiin erikseen vielä ja sekin toimi. Joten ihan hyvin Mistyksi. Seuraamispätkäkin oli ihan suht ja kaavion teki hyvin ilman palkkaa ja auto häiriössä. Nyt vaan treenataan tästä eteenpäin maltilla ja ilman palkkaa seuruussa vasta loppuun palkka.

RUUTU: Kaks toistoa vielä ilman lätkää. Taas tosi hyvät. Ja luoksarit sieltä myös toimi. Ehkä vauhtia hiukka enemmän sivulletuloon mut muuten ok.

KAUKKARIT: Kauniit. Hyvät vaihdot. Vikasta seiso istumisessa jouduin napsauttaa sormia vielä mut muuten hyvät ja iloiset. Häntä taas heilui.

LUOKSETULO: Namikippo oli vahingossa koiran sivuun jääny. Mut ei se Misty haitannu. Juoksi laukalla pysähtyi seisomaan heti täpäkästi kun käsimerkin annoin. Vapautksella ryntäs sit namikipolle. JES! Suora luoksari vielä missä myös tuli laukalla eikä ennakoinu.

Hyvä fiilis jäi. Misty teki innokkaana. Ei possuiilut ja leikki ihanasti nartsilla ennen ja jälkeen treenin. Ei ottanu häiriöö juurikaan. Loppuun paikallamakuu n. kolme minsaa piilossa. Sekin hyvä.