Voi elämä sentään. Miks toi kelpie on niin kiero kuin korkkiruuvi ja paska lentää.

Mua niin ällöttää kun sen pitää syödä koirien  paskaa ulkoa aina silloin kun oonjonkun toisen kaverin kans lenkillä. Muutenkin Misty aina on ihan kauhee possu kun oon jonkun toisen koirakaverin kanssa ulkona. Kaiken se kyseenalastaa. Itekseni kun oon likkojen kanssa ulkona ja näin kotielämässä, treenaan niin se on ihan kiltti ja kuuliainen mut heti kun mennää johonkin kylään tai treeneihin tai oon jonkun kanssa Misty on aivan hiree kusipää riiviö joka ei kuuntele mitään. Viime viikolla esim kun oltiin kylässä sillä kehitysvammasella tytöllä niin sielläkin Misty yht äkkiä mein läsnäollessa loikkas pöydälle syömään kissanruoat. Siis aivan käsittämätön possu paska. Siitä kun sitä torusi  ja sanoi ei niin kelpie vaan heiluttaa häntää et mitä.. Kun sitä ottaa niskavilloistakin niin hetkeks se on et joo joo mut sit häntä heiluu taas ja possuilu herkässä. Tosin tottelee kyllä sen jälkeen kun katseeni pidän murhaavana.

Toi ruskea kikkare on vaan niin kovan kovan kiero korkkiruuvi joka osaa olla Ihanan, raivostuttavan suloinen..

Agilityssa tänään oli teemeana takaaohjausrata. En sit yhtään tykänny. Kelpielle kun vaan ei sovi takaa ohjaukset ja pitkät hyppyvälit kun niissä sen kaarrokset ovat ihan huipussaan. Jäi niin paska fiilis kun kaarrokset oli aivan järkkyi sillä ja rontti vielä himmaili puomin alastuloa ja lopulta vielä aloitti louskuttaa ja ryösti ennen lupaa sieltä. Argh.. Voi v....

Joku fiksumpi, nopeempi osaisi kyllä varmaan kelpietäkin ohjaa takaa sujuvasti mut mä en. En vaan osaa yläkroppaa taivuttaa kolmee metrii jo ennen hyppyä toiseen suuntaan. Mantaa kun ei voisi ikinä kuvitellakaan ohjaavan niin et ennen hyppyä on jo toisessa suunnassa. En sit vaan tykkää ohjaa takaa tollasta kaarroskelpietä takaa.

Mieluummin ohjaan edestä ja omaa kroppaa sillai hallita et koira näkee mut edestä. Sillai saan sitä innostumaan ehkä siihen leluunkin enemmän. Toi agility on vaan niin vaikea laji et voi itku sentään mä en varmaan opi sitä ikinä kunnolla ja vielä kun tuntuu et kuolema tulee keskellä rataa kun sydän menee miten sattuu ja jalat vetelät..Kyllä se ihmisenkin terveys olisi tärkeä juttu!!

Misty kyllä muuten agilityssa oli ihan kuulolla ja uskoi maahan käskyä välissä vaik alussa oli sellainen nuusku fiilis päällä mut taas kun nappasin sitä kerran edestä karvoista ja pidin puhuttelin niin sit oli ihan kiltti.

Joten taas kerran ohje. Ravistele ruskee kakkakikkaretta ennen käyttöä niin sen jälkeen se on kuin enkeli tai ainakin melkein.