hip heijaa. Vesisade aikamoinen heti aamusta kun heräsin. Alkuun aattelin et voi räkä mut sit innostuin.

Läksimme tyttöjen kanssa lenkille, kerään hiukka mustikoita ja Mistylle päätin tehdä jäljen. Tein pellolle mikä oli aika pöpelikköä pitkää heinää ja epätasainen pohja. Läksin vain harppoo. Yksi kulma ja jälki noin 80 metriä pitkä. Annoin vanheta noin 15 min kun enempää en jaksanu venaa kun olin ihan märkä. Olin ihan varma et ei tästä mitään tule kun Misty inhoaa vesisadetta ja koko lenkin kulki korvat luimussa mun takana. Noh mutta toisin kävi.

Neiti lähti kuin nato ohjus jäljelle. Alussa yhdessä kohtaa plumpsahti aikas heinien sekaan ja hetkeks kadotti jäljen. Kiersi mutkan oikeelle mutta hiukan ajan kuluttua palaskin takas samaan kohtaan jäljelle ja matka jatkui. Kulmalla misty hiukan kaarsi mutta jäljelle edelleen.. Loppu menikin taas täysillä kohti loppu maalia ja lihapulla kippoa! Hyvä Misty.

Se on jännä et toi jälki on selkeesti Mistyn laji. Se tuntuu olevan kuin synnynnäinen haka ja jälkikoira siihen lajiin. Varsin vähän ollaan sitä otettu mut siihen nähden neiti tekee sika hyvin. Täytyis nyt vaan alkaa sille opettaa keppien ilmaisemista ja kulmia enemmän.

Musta jo on tuntunut siltä että Mistystä ei ole harrastekoiraksi mutta ehkäpä vielä joskus.. Ainakin se osaa jäljestää!!