Meillä tää viikko on ollutkin paljon touhua ja huomiota Mantan kanssa. Mulla kun sairaslomaa tää viikko niin on ollu tosi paljon aikaa olla Mapsun kaa. Ollaan aikas lailla lenkkeilty, uitu ja tietysti agiliidelty, hiukka tokoiltu yms..Ei kyllä mitenkään uskois et neiti on 9v. kun vauhti ei lopu. Manta vaan jaksaa koko ajan olla iloinen hössö ulkona aina lehti tai pieni keppi suussa hössöttää mulle.. Lapset erityisesti ulkona kiinnostais sitä mut mä en oo antanu kuiteskaa.

Tiistaina tosiaan oltiin treenaas agilitya ristarilla Mantan kaa oltiin taas yksin. Tein pientä rataa, kontakteja ja ohjauskuvioita teemana välistä otto ja keppikulmat. Keppikulmat kaikki toimi. Ainut et vedättäessä sivusuun se varasti kerran viimeisen välin. Muuten meni kaikki. Kontaktitkin toimi. Aa nyt on hidas mut ottaa se sen kuiteskii. En sitä lähde siltä vaatii hirveesti, koska se varmaan ottaa selkään jonkun verran. Tyttö vaan kuumeni aika lailla treenattaessa et rimat ajoittain lenteli. Noh mutta kun pari kertaa muistutin asiasta et nyt keskitytään niin sit Mantakin katsoi hiukka paremmin hyppykohtansa. Täytyy vaan muistaa että ei yhtään vedät sitä. Ei saa juuri puhua radalla ja käännökset vie tosi pitkälle koska Manta on muutenkin niin nopee ja kulmat sika nopeita et mitään ei saa ohjaaja ennakoida. 20.9 mennäänkin sit agilitykisoihin pitkästä aikaa Mantan kaa.

Eilen oltiin vielä tekee pitkä lenkki Sarin ja koirien kaa. Illalla lähdimme vielä katselee Sarin ja Carmenin möllitoko kisoi.. Manta oli sellainen hössö et huh huh. Kova show tytöllä oli. Temppuja se tarjos paljon siel kisapaikalla. Haukkui kummituksille ja oli välillä kuin mikäkin kuriton kakara. Otin tytsyn kaa siinä katsellessa ja venatessa. Seuruuta hiukka, kaukoja, istumista ja seisomista liikkeestä. Seuruu oli hyvää. Ajoittain edisti.. Mut loppua kohden alkoi jo hiukka hyytyykin mut ei ollu flegu missään vaihees lähinnä siis tarempi. Kaukoissa oli tosi täpäkkä. Ei meinannu pysyä kyseisessä asennon vaihdossa kun jo tarjos seuraavaa. Mut kuitenkin malttoi.. odottaa mun käskyä. Istumiset oli äly hyvät jopa niin on toi liikkeestä istuminen vissii menny takaraivoon et kun pyysiin seisoo liikkeestä niin aina meni istuu. Lopulta kun autoin niin jäi seisoo.  Noh kaikki siis tehtiin namin kaa. Muuta ei nyt sit tehäkään taas ennen seuraavii kisoi. Ehkä pari metallia voidaan tehdä viikon päästä ja parit ruudut niin se on siinä. Kun treenata ei saa Mantan kaa jos halua siis pärjätä kisoissa. Outo Ja tosi persoona koira. Ikinä ei uskois et Manta on 9v. Virtaa, iloa, touhua sillä riittää jokapäivälle. Ilmeisesti Sannallakin sillä oli onnistunut viikonloppu kun on ollut tosi rohkee tyttö koko tän viikon. Nyt vaan maltilla eteenpäin.

Ainii Misty voi ihan hyvin. Kohta pentuset on kaks viikkoa. Marjukkakin lähetti pentusista kuvan mulle.. Kohta saammekin Mistyn takas jee..