Heissan! Onpa taas kulunu aikaan mun sepustuksista. Ihan johtunee siitä että mun elämäntilanne on ollut vähän sitä sun tätä ja sairaalareissuja jonkinverran. Ollaan Mantan ja Mistyn kanssa puuhattu ihan tätä samaa. Eli tokoiltu, näyttelyis muutamis käyty ja Mantan kans koiratanssia. Agilityssa on ollut taukoa johtuen mun terveydentilasta. Noh ehkä kesällä sitäkin taas tarkoitus touhuta. Mistyllä oli pääsiäisenä näyttelyt Lpr.ssa ja Lahdessa. Toloksena sieltä oli vsp ja Rop. Sit huhtikuussa oli tokokisat josta tuli se toinen ykköstulos jah sit tänään tuli tuo Viimeinen ykköstulos Mistylle Hyvinkäältä. ELI NYT ON MISTYKIN TK3. Jebou! Pisteetkin ihan kohtalaiset 283pistettä.

Mantalla koiratanssi alkaa kanssa olee valmis kuhan sen koreografian löytäis. Ja Rallytoko on myös tekemässä valtaa tuohon tytsyyn. Noh katsotaan.

Manta ja Misty on nyt kuukauden olleet hoidossa kun itse olen ollut sairaalassa. Oon sit tyttöjä aina sillon tällön nähnyt ja nyt kahtena viikonloppuna. Mutta näköjään ei tuo kuukauden tauko ainakaan haitannut meitä tän päivän kisoissa kun liikkeet on kuitenkin Mistyllä ollut kait takaraivossa ja treenattu niin paljon. Mutta aika hyvin tämän vuoden tavoitteet Mistyn kanssa on jo saavutettu näyttelyissä ja tokossa. Nyt sit kaavaillaan evl.ää jo tämän vuoden puolella ja näyttelyt pidänkin salaisuutena mitä yritämme. Mun terveys vaan vieläkin on hyvin epävakaata ja yhtään en tiedä missä pitkällä tähtäimellä joudunko takas sairaalaan vai.. Nyt pidän taas koiria itelläni ja touhutaan mitä pystyn.

Mistyn kanssa varmaan nyt pidetään pienoinen tauko tokosta sit keskitytään evl.än liikkeisiin. Näyttelyt on lähinnä nyt meidän kesän projekteja mitä tullaan tekee. Se on mukavan rentoa ja ihanaa näin kesällä jos on aurinkoista ja siitä Mistykin tykkää. Mutta päivä kerrallaan

Misty on tullut ihan äly iloiseksi ja energiseksi tullut viime aikoina. Hoitopaikassa Sannalla se on joka päivä leikkinyt ihan hulluna Taran kanssa ja muiden koirien sekä muutenkin nauttien joka hetkestä. Häntä heiluu ja kaikkia pitäis moikata tai leikkiä oli kyseessä mikä vaan. Tokoakin se tekee kauhee touhotus päällä ja iloisuus.

Tässä hiukan pisteitä mitä tänään tuli:

Paikkamakuu, ruutu, estehyppy 10, tunnari 9,5, istuminen, luoksetulo, metallinouto 9. kaukokäskyt 8 ja seuruu 6.

Kaiken kaikkiaan Misty teki kaikki liikkeet tosi innolla ja oli hyvin kuulolla. Tuo seuraaminen on vaan se meidän ikuisuus projekti mitä en saa sit Mistylle taottua päähän niin että se haluis sitä tehdä lähellä mua ja et vire säilyis. Taas se oli sellaista että välillä katosi etäälle, katse haahusi ja täys käännöksissä varsinkin katosi. Sen sijaan sit kun tuli askeleet ja tempon vaihdokset ja suoraa seuraamista niin niissä se toimi.

Mutta jokatapauksessa evl.ään meillä ei ole asiaa ennenkuin tuo seuraaminen paranee ja Mistyllä keskittyminen säilyy. Yhden bortsuihmisen kanssa juuri juteltiin kisoissa ja sekin sanoi että Evl.ää ajateleen tuon Mistyn seuraamisvire ja kiinteempi seuraaminen on välttämättömyys jos aikoo saada 1 tulosta. Saatiin kyllä Oililta hyviä vinkkejä mitä täytyy alkaa kokeilee Mistyllä seuraamiseen. Noh mut muuten tuo kyllä aika hyvin pelittää. EVL.n ruutu täytyy vielä opettaa ja se et ei hyöki joka merkille. Muuten hyvä.

Mutta taas kerran huomaa että kun töitä tekee rutosti ja käyttää pieniä aivonystyröitä niin se palkitaan.