Tervehdys! En olekaan pitkään aikaan päivitellyt kuulumisia kun meinaan tietokoneeni hajosi reilu viikko sitten ja sain vasta tänään koneeni takaisin. Ihanaa nyt koneeni vihdoin pelittää ja hyvinkin. Perushuolto ja korjaukset tehtiin ja niin kaikki taas pelittää.

Noh mutta Mantan ja Mistyn kanssa ei mitään ihmeempiä. Oltiin silloin viime sunnuntaina Mantan kanssa Tampereella tokokisoissa. Jooh ja taas meni ihan läskiksi. Manta ei taaskaan kehässä toiminut mun kehän jälkeen neiti leikki,esitti temppuja jah. Ainut mitkä olivat tosi hyviä liikkeitä oli perinteinen ruutu ja tunnari. Muista ei edes viitsi mainita. Harmiittaa niin vietävästi Mappu!!! Se kun ei tosissaan miellytä. Vaan ainoastaan tekee silloin kun sitä huvittaa. Tuomarikin Salme Mujunen sanoi hyvin että tuolla koiralla ei kyllä miellyttämisen halua ole vaan tekee juuri sitä mikä sitä kiinnostaa. Muuten Salme oli tiukka tuomari mut ihan samanlainen kaikille koirille. Tulin vaan siihen johtopäätkseen että me ei voida Mantan kanssa enään treenata tokoa.. Kun kisa kirjaa katsoo niin kaikki kisat missä se on pärjännyt on sellaiset kisat mihin ollaan menty vaan ilman mitään treenejä. Manta siis pitää totaallisesti tylsistyttää. Ja varmaan viikko ennen kisoja on tosi tylsä sen kanssa ehkä se sit tekee. Noh katsotaan.

Muuten tyttö on ollut perus helppo ja ihana nyt tän viikon. Kovasti se leikkisi joka päivä tai muuta aktiviteettia.

Mistynkin kanssa ollaan tokoiltu. Kaukkareita tehty, tunnaria, ruutua ja tuputusseuruuta. Iloinen se on ollut. Hmm mikä on ollut positiivinen yllätys vaik synnytys läheneekin. Onhan se rauhallinen ja kotioloissa ja lenkillä apea mut iloisesti aina namin avulla innostuu hetkeksi. Oltiin mätsärissä keskiviikkona Mistyn ja Sannan koirien kanssa. Misty neiti yllätti. S oli nimittäin isojen koirien toinen. VAU! Olin äly tyytyväinen koska koiria oli tuhottoman paljon. Yli kuuskymmentä koiraa ainakin isoissa. Misty päihitti monet upeat turkkikoirat. Kyllä se hienosti esiintyikin. Erityisesti juoksuosuudet niissä se innostui. Se oli tosi lennokas ja itsevarma tyttö kehässä. Tuomaritkin tykkäsivät. Ei varmaan tajunneet et Misty on kahden viikon päästä synnyttämässä. Ei se juuri siinä näy. Ainut et tisut oln isot. Noh katsotaan sit Mistyn kanssa tokoiluita, agilitya ja tietysti näyttelyitä kun tyttö on synnyttänyt. En millään malttaisi odottaa kun se on leikattu ja taas treeni ja kisakunnossa. Noh me jatketaan oloilua nyt sit Mapun kanssa kahden kun Marjukka hakee Mistyn alkuviikosta.