Treenattu ollaan joo. Voittekin arvata sen. Kaikki jotka vähäänkään tuntee mut niin voi arvata jos jotain sanon ja on suunnitelmia niin niitähän kohti mennään apinaraivolla.

Mistyn kanssa tokoa todellakin hinkattu ja seuraaminen ollut  jokapäiväistä pientä. Lisänä kuurina tehty kaukoja, ruudun paluuta ja paikkamakuuta ulkona pakkasessa.

Mantan kanssa taas koiratanssia yritetty vääntää. Ongelmana vaan tuo pienen bc. kuumuminen. Muuten aikas hyvin oppinu. Vitsi pitäis vaan oikeesti saada meille joku joka tekee meille goreografian. Joten vapaaehtoiset ilmottautukaa.. Voisin sit korkata sen koiratanssikisan Mantan kans vielä tänä vuonna.

Tänään oltiin kuitenkin kisaamassa tokot Lappeenrannassa. Aamusta tosiaan klo 9.00 alkoi voi luokka. Pakkanen paukkui varmaan 26 asteessa aamulla ja eipä tuo hallikaan lämmin ollut vaikka keinonurmi onneksi oli ihana pinta ja helppo kävellä. Mulla ei kuitenkaan kylmä tullut koska olin hyvin pukeutunut ja kanttiini oli lämmin.

No ei muuta kuin kehään. Paikkamakuu oli oikein taitava ja 10 sieltä tuli. Oli maannut kiltisti topakkana ei nuuskinut maata.

No siinä sit koira hetkeks häkkiin ja ite verkkaamaan itseni hermoja. Noh sit koira kehiin ja arvata saattaa että Misty oli juuri tuulella häntä heiluu, sählään, teen mitä lystää, haista v.. jos en haluu. Ehdin kuitenkin koiran kanssa tehdä alkuvalmistelut ja katsekontaktit sekä ulos mennä hihnan kanssa tekee pakotteita ja ottaa neitiä kuulolle niin et nyt PPPPP teet töitä..

No sehän kannatti. Kehään tytsy lähti joo ok kivaa. Seurataan häntä heiluen vähän liikaakin innostuen kun piti edistää ajoittain. 7 saatiin mutta silti tuo oli todella hyvä Seuraaminen melkein paras voi luokassa siltä.

Istuminen: Tässä valitettavasti tytsy jäi seisoon. En tiedä miksi, koska sanoin valmistelevat koira oli kuulolla mut sit se seisoikin eikä istunut. Luulin ja luotin niin et istuuhan se. Tosin Misty itekin kyllä tajus jotenkin sen kun käännyin sitä kohti et ups... se istuminen tais jäädä. Näin jälkikäteen ajateltuna sanoin sille istu käskyn tod.näk liian hempeesti enkä topakasti miten yleensä. Eli 0

Luoksetulo: Neiti lähti kuin nuoli. Voi apua vauhti oli niin kova et mä laitoin silmät kiinni kun annoin pysäytysmerkin pelkäsin et koira jyrää eikä pysähdy. Mut sit kun aukaisin silmät niin koiralla olikin liinat kiinni ja katsoi seisten mitä sit. No taas koira luo ja käskystä syöksyi maahan ja siitä taas sivulle vauhdilla häntä vispaten. 8. Tuomarikin sanoi et aivan hirvee vauhti sillä et käsittämätöntä miten sai tehtyä ne stopit niin terävästi silti. VOUDE

Ruutu: Tässä ei kanssa mitään moitittavaa. Vauhdilla meni. Tosin ruudussa se haisteli maata kun huusin sto käskyn mutta oli kuitenkin kuulolla ei haahuillut ja käskystä maahan meni. Ruudusta luoksekin tuli laukalla joo ja sivulle seuraamaan. Eli 9. JES. Nyt toimi siis tuo ruudusta palaaminenkin mun sivulle seuraamaan.

Hyppynouto ja metalli 10 molemmat. Upeasti tekikin.

Tunnari: Vauhdilla kapuloille haisteli ja tassulla liikutti reunimmaista mutta haisteli hyvin nappasi omansa heti ja pienellä baananilla toi laukaten mulle. Sivulla ollessani kerran mälväsi hyvin varovasti kapulaa suussa mutta ei siitä edes ääntä kuulunu ja jälkeä juurikaan kapulaan joten 9.

Kaukot.: Näissä tyttö oli tosi hyvä. Mutta kai se oli hiukan mennyt ees taas vaihtojen aikana kun 8 saatiin. Itsestäni tosin kaukot oli tosi upeet eikä se musta liikkunut.

Kokonaisvaikutus 8.

Pisteitä tuli siis tuo 252 eli 4p vaille 1 tulos. Luokkavoitto silti. Harmittaahan tuo kun niin pienestä jäi kiinni mut mä oon silti äly äly äly tyytyväinen ja onnellinen koska tyttö teki tosi hyvin, innolla, kuuliaisesti kaikki liikket. Nyt on niin hyvä vire koiralla ja varmuus mullakin et ne 2 ykköstä saadaan vielä hyvinkin pian kasaan ja tk 3. Sit aletaan kattelee evl.ää ja ehkä joskus sit se tokovaliokin. Niin ja tuo toimi vaikka oli kylmä. Minäkin kuumeisena jaksoin tämän päivän. Tosin nyt on olo ihan hirvee. Ja minä kaadun sänkyy ja olen siellä varmaan alku viikon. Eli minä ja koirat menemme nyt talviunille hetkeksi näkemään unta seuraavista kisoista ja kouluttamisista.

Ainii piti vielä sanoman et perjantain agilitytykin meni tosi kivasti ja Mistyn ohjaamiseen taas sain uusia neuvoja vinkkejä miten ohjata nimenomaan kelpieitä jotka haluaa työskennellä ohjaajasta kaukana mutta pitäisi saada lähelle ohjaajaa. Lopulta saatiin tekemään rata lähes nuollen ja kaarrokset pienemmiksi. Nyt mulle vaan opettelua ja sitä oikeata sadasosa sekunnin oikeeta käsky ajoitusta!!! Koira kyllä hyvä. Mantakin pääsi tekemään lopussa. Vauhtia oli. Rimat lensi lähes kaikki alas tällä kertaa mutta kepit oli taas super super nopeet ja taitavat..