ollaan aikas ahkeraan nyt treenattua tokoa Mistyn kaa. Joka päivä sellainen perus setti. Eli seuraaminen, ruutu, liikkestä istuminen. Joka toisena päivänä myös luoksetulo kierroilla jah stopit.. Sunnuntaina ja Maanantaina tehtiin tunnarit myös ja eilen loppuun pari kaukoa.

Seuraaminen: On ollut nyt aika kivanoloista. Välillä saattaa alkaa intoutumaan liikaa jolloin eteneminen tai sit se yrittää alkaa possuillee jolloin korvat häviää ja nokka alkaa menee maahan. Olen kuitenkin heti asiaan puuttunut, ottanut jämäkät käskyt Mistyn kanssa, nyppässyt hihnasta taih jyrkkä ei. Oikuttelu onkin Mistyllä loppunut heti seinään ja neiti on alkanu tekee nätisti töitä. Eilen varsinkin huomasin että kun heti alkuun menttin treenaan niin et olin tosi jämäkkä niin tyttö ei yhtään alkanu vänkää vastaa jah kusettamaan. Nättiä ja palvovaa oli työskentely. Nami on siis kipossa aina.

Ruudut mennyt oikeestaan tosi hyvinkin. Eilen päästiin jo 18 metriin josta lähetin ruutuun. Misty juoksee itse jo automaattisesti sinne keskelle jah kääntyy ympäri jah syöksyy maahan samantien kun käskytän. Nuo alkaa nyt toimii. Ihana kun sillä ei virta lopu tuossa koska selkeesti Misty rakastaa ruutua myös.

Liikkestä istumiset toiminut kanssa paitsi jos kontakti tippuu niin sillon Misty seisoo. Sunnuntaina ja Maanantaina yhden kerran jäi seisoo mut muissa toistoissa kyllä istui.

Tunnarit ollut ihan hyviä. Tosin sunnuntaina klähmäsi eka väärän suuhun kunnes tajus et ups jah tiputti jah nappas oikeen. On hyvin haistellut muina päivinä kyllä jah niiden vieras kasojen seasta löytänyt kyl oman. Ainut et hiukan Misty kyllä jyystää kapulaa kun on sivulla. Ei pahasti mut pari kertaa.

Kaukot menny ihan kivasti paitsi eilen oli ehkä vika tikki ottaa niitä loppuun kun Misty oli selkeesti väsynyt. Nousi kyllä mutta tarvi huomauttaa pari kertaa. Mutta arvosanalla kaiken kaikkiiaan tokot on ollut 8-9 numeroina. Palkkaa siis harvennettua jah keskitytty enemmän suulliseen hyvään jah rauhottumiseen liikkeen jälkeen mutta innokkuuteen myös.

Jännä kun Misty on niin erilainen kuin manta. Mantan kanssa on aina pitänyt olla hyvin rauhallinen, lempeät käskyt jah mut Mistyn kanssa linja taas pitää olla tosi jämäkkä melkeinpä vihainen et tyttö tekee, yhtään ei saa höllätä.. Pienikin hölläys niin neiti ottaa vallan itselleen. Meidän yhteiselo muutenkin Mistyn kanssa kotona on vaatinut nyt jonkin verran enemmän kuria kun tyttö on alkanut Mantaa kiusaa.

Toissa iltana Mistyn kuritin kun tuli sänkyyn kielloista huolimatta jah arvatkaa neiti puri mua naamasta. (Ei oo Misty tuollaista vielä tehnyt.. Mut tekipä nyt senkin, tosin oli kyll kilttiä tyttöä pari päivää sen läksytyksen jälkeen

Viime viikolla oli taas Misty päättänyt yöllä kusta mun eteisen kynnysmaton, kengät ja housut mitkä oli siis siinä käytävällä.. Eikä kyse voinut olla pissahädästä tai en usko, koska olin tytön käyttänyt myöhään ulkona jah yölläkään se ei ollut juonut.. Mut tekipä vaan varmaan kun halus huomiota kun olin ollut sen päivän aika paljon menossa.

Näin meillä. Ihan kiva Misty on en mä sitä sano mut varsin haastava koira vaan. Kujeileva kelpie.. Mut niinkuin eräs maajoukkue ihminen mua lohdutteli niin se sanoi et tyypillinen kelpie on just kujeileva, ovela, yrittää mennä sieltä mistä aita on matalin jah draamailu omistajalle silloin tällöin kuuluu asiaan sen poskettoman miellyttämishalun lisäks. Mut Mistyhän on aina ollut suhteellisen kova narttu hyvin iloinen ja ovela.

Mantan kanssa keskitytty enemmän nyt uimiseen jah evl.n ruutuun. Meinaan tyttö oli sunnuntaina ihan kipee ei takapää halunnut nousta enää pedistä levon jälkeen. Eli juhaanuksen riekkumiset oli Mantalle liikaa. Nyt oon antanu pienelle pari kipulääkettä jah uitu niin se on taas tuonot pikkuiseen iloisuutta jah intoa.

Nyt pitäis vielä käydä täl viikol treenaa open class tasoitusrataa jah perjantaina suunnata kohti agirotua.