Tänään me vietettiin lenkkeilypäivää. On kiva tutustua nyt Keravaan kun on juuri muuttanut. Täällä kun lenkkipaikkoja on paljon missä voi koirat viilettää. Aamulla kävimme joella. Kumpikin nautti kun sai keppiä hakee. Manta vielä vouhkas ja leikki koko loppu lenkin kävyllä. Pelle vaihe päällä. HassuKieli ulkona 

Misty rontti sen sijaan sit päivällä kun hetken olin pois kotoa päätti sit vetää hyllykön laatikosta koirankeksit ja pöydältä Mantan synttäritikut. Raivostuttaa kun siitä on taas tullu tollainen tuholainen. Kaikki menee kynttilöitä myöten jah näköjään nyt pöydältäkin. Argh!!! Neiti on Neljä eikä tuhot lopu. Huh huh.

Noh iltapäivällä suuntasimme Susan mummin luo tuohon muutaman kilometrin päähän. Siellä vastaantulona olikin sitten Uma ja Geena. Noh Manta sai järtslaakin kun Geena tuli sitä vastaan käytävässä. Manta irvisti josta Geena suuttui ja antoi takaisin kovemmin jah siitä se sitten narttu tappelu syntyi. Noh me saatiin onneks niskavilloista Geenaa jolloin tilanne rauhoittui vaikka sama tapahtui parvekkeella toistamiseen. Lenkillä Tilanne kuitenkin sitten rauhottui kun menimme siihen lähelle aivan ihanaan metsään lenkille. Koirat kirmaili. Erityisesti Misty ja Geena intoutui keskenään juoksemaan. Kaikko lopulta meni kuitenkin hyvin. Se on vaan kun Manta on tulinen akka ja pelkää jah sit pörisee epävarmuutta. eikä tollainen toinen tulinen narttu sellasta kestä siitä sit tappelu syntyy. Noh ei siinä onneks kuitenkaan mitään vahinkoja tullu. Päivä oli silti ihan kiva.

Mut sit möö just kun tulin äsken iltalenkiltä huomasin et Mistyllä on alkanut Juoksut. Se siitä.. Siinä menee mein agilitykisat johka olin sen ilmottanut 28.6. Paska muutenkin en jaksais yhtään nyt Mistyn taas juoksukotkotuksia, masennuksia, vinkumisia. Noh ja kaippa se Marjukka nyt sit sen astuttaa. Noh iloitaan siitä että toikin loppuu kun pääsen tyttelin leikkauttaa sit astutuksen jälkeen.