Läksin Mantan kanssa nyt illalla tokoilee tuonne  Keravan kesäteatterin ja kartanon vieressä olevalle nurmikentälle.

Liikkestä istuminen toimi tosi jees!!

luoksetulo hyvä mutta aavistus seisomispysähdys askeleita. Maahanmeno meni ja vauhti oli koko ajan reipas hyvä ravi. Joten ok.

Seuraaminen kokeilen variaatiota eka kii patukalla. Ihan jees mutta väljää ja vähän haahua. Eli ei siis toimi niin hyvin kuin namilla. Vaihdoin siis takas namit niin jo oli skarpimpaa. Tosin tein seuraamisen tänäänkin hyvin kisanomaisesti. Ihan jees mutta kyllä meinaa puolivälissä nukahtaa ja jätättää.. Hmm. Siispä taidan näin ennen kisoja treenaa seuraamista nyt kehuen lyhyempää pätkää. Vauhtia paljon, nami alussa ja hetsaamiset. Uskon et sit toimii.

Ruutu. Plaah taas se juoksi laukalla sinne ja juuri ennen merkkejä peruutti loppumatkan sinne. Lätsähti maahan. Eli olihan se ruutu mut kun en halua et se peruuttaa loppumatkaa. Ihan pelle se on jos kisoissakin ton tekee peruuttaen. Muut ruudut menikin sit ihan sata nappiin. Juoksi perälle ja kääntyi vauhdilla ynpäri..

Kaukkarit oli tosi napakat. Neiti ihan kuin hypähti ne vaihdot. Eikä edes ollu palkkaa.

Paikkamakuu toimi.

Nyt vaan treenaamaan vielä seuraamisia alkuja, pepputarkastusta urakalla, luoksetuloja suoraan ja pysäytyksilllä.

Yritän vaan nyt pitää iloisen luottavaisen mielen enkä turhia hötkyile vaikka oikeesti pelkään sitä pepputarkastusta kyllä kuollakseni.. Mun on vaan luotettava Mantaan.. Muista TAINA tollo!!

Huomenna tuleekin Mistyliini kotiin jee.. Mapsukin saa takas kaverin. Misty on keinosiemennetty nyt ja nyt sit vaan odottelee mitä käy.