Kesä mennyt taas vauhdilla ettei oikeen edes tajuakaan että nyt on jo elokuu.

Meillä tää kesä on mennyt keravajoella uiden koirien kanssa, treenaillen tokoa ja agility sekä näytelmissä pyöritty. Mulla oli heinäkuussa lomaa kaksi viikkoa kirjastotöistä mutta loma vaan oltiin kotona Keravalla. Koirien kanssa tullut kyllä tosi paljon touhuttua ja nyt Misty näyttänyt jo ( loppuunpalamisenkin) merkkejä sen takia kun ei kuuumilla ilmoilla suostu juomaan tai ainakaa mun läsnäollessa. Tehnyt kyllä ihan jees tottista ja aksaa mutta into ja uupuminen vaan tullut hyvin nopeasti jos on ollut lämmintä eikä suostu juomaan. Mistyllä siis vaan läähätys ollut mieletöntä ja katse jossain ties missä. Pakkojuottoa siis harrastettu mut eipä sekään oo kovin hyvä idea ollut kun sit tyttö on pissannut alle. Näyttelyissä Misty on kyllä aina jaksanut hyvin tsempata. Mutta se varmaan johtuukin siitä että Misty nauttii niin paljon kun saa esiintyä ja joku ihminen kopeloi sitä. Mutta fyssari tänään juuri totesi sen, että Mistyllä on juuri sellaista outoa kireyttä ja happoilua ranteissa ja lihaksissa joka lie juuri johtuu siitä että lihakset ei ole palautuneet treenien jälkeen kun ei oo tytöllä ollut nestettä kropassa. Mutta mitäpä teet kun ei juo niin ei juo. Harmittaahan tuo mua älysti mut ei voi mitään. Tänään Misty lähti nyt sit Sannan ja Tara sekä Noppa bc.eitten luo kyäilee ja hoitoon joksikin aikaa..

Ihan yritetään josko tyttö tuolla mahtais oppia juomaan ja olemaan. (Jos Misty ottaa nyt jostain stressiä... kun munkin terveys takkuillu) no katsotaan. Viikonpäästä kuitenkin mäkin meen taas ossalle hetkeksi joten koirat joutunee hoitoon kuitenkin... Kökkö. Tuleeko ikävä kenties mulla. No onneksi se on kuitenkin väliaikaista ja sit taas elämä jatkuu koirien kanssa kera harrastusten.

Manta on voinut sen sijaan todella todella energisesti ja iloisesti. Vauhtia sillä riittää vaan joka päivä vaikka kuinka. ei todellakaan uskoisi sen touhuiluista että se on muka 11v. Tosin eipä ne ihmisetkään jotka on tavannu nyt Mantaa kukaan ole uskonut et se on 11v. Fyssarikin tänään totesi ettei oo koskaan nähnyt mitään tuollaista 11 vuotiasta hyvässä kunnossa ja energistä koiraa kuin Manta. On se vaan jännä miten sillä on vauhtia ja virtaa tullut lisää koko ajan mitä vanhemmaksi se tulee. Meinaan nuorempana Manta on ollut todella rauhallinen ja melkein nukahtanut aina treenatessa.. Tänä päivänä taas tyttö meinaa käydä ylikierroksilla tosi helposti. Manta nauttinut kyllä täysin uimisesta tänä kesänä sekä tokoiluista, aksasta pienmuotoisesti ja tempuista. Ainut minkä huomaan että lämpötilan vaihtelut on pahoja sen selälle. Heti kun tulee kylmä tai sateista niin selkä kökköytyy ja loimea pitää pitää ja hieroa peruusteellisesti. Viikon päästä Manta lähteekin sit hoitoon Kokkolan lähelle maaseutu elämään Kaijan sekä Ronja aussin ja Osku Shitsun luo. Kyllä tulee ikävä.. Nyt tää vika viikko me vietitään laatu aikaa ja antoisia hetkiä Koirien kera. Mantan kanssa käydään ottaa muutamat flyballit ja uinnit.

Ainiin juu. Kesän näyttelyt mennyt varsin loistokkaasti. Kesäkuussa kotkassa, heinäkuussa Tuusula, Helsinki ja Pori kaikissa oli Misty ROP. Elokuussa vielä Heinola ja Tervakoski sekä Syyskuu Porvoo. Marraskuussa Jyväskylä ja Joulukkuusa messari ne siis vielä käydään pyörähtääs. Ehkäpä uskalletaan EVL.kin korkata Marras joulukuussa. Hyvällä mallilla alkaa olee palikat meinaa uunissa. Seuraaminen vielä paremmaks niin se on melkein siinä. Ruutua tietty aina ja merkkejä erilaisia pitää treenata. Agilityssa keskitytään nyt vain hyppytekniikan löytymiseen ja katsotaan saataisiko Misty medi luokkaan meinaan kun onkin osoittautunut likka rajatapaukseksi yllättäen.

Mantan kanssa käydään syyskuussa rallytokokisat ja ehkäpä lokakuussa sekä marraskuussa myös.