Niin siis eilen oltiin Mantan kanssa siellä purinalla tokokisoissa. No arvata saattaakin et neiti Manta oli päättänyt et häntä ei sit kiinnosta se toko yhtään kehässä jos kerta vielä kaks tyyppi kehässä vahtaa häntä ja käskyttää. Manta siis ei sit tehny juuri mitään. Ainoa mistä pisteitä herui oli tunnari. paikkamakuu, ruutu. Mut menikin sit nollille. Eli oikein pohjanoteeraus tehtiin. En tiedä mikä mätti neitiä. Omasta mielestä en juuri edes jännittäny tai panikoinu mut kun Mantahan ei tee jos sitä ei huvita. Ainahan se on ollut sellainen koira et tasan tarkkaa tekee töitä silloin kun sitä huvittaa. Miellyttämään se ei käy ihmistä jos sitä ei huvita. Harmittaahan toi tietty mua mut samalla huvittaa Mantan käytös. Sit kun kehästä tultii ulos niin johan likka teki kaikki tokojutut kuin vettä vaan. Jah ai kun se vesi ja lampi oli siitä ihana juttu. Siellä se tykkäs sit lotraa kisan jälkee. Inhottaa kyl tosiaan kun mä oon sikana tehny töitä Mantan kanssa ja tiedän et joka jutun se osaa kuin unessa mut sit vitsin kisoissa aina tapahtuu jotain.. En ymmärrä Mantaa kun pääsiskin sen aivoihin.. Niin suloinen, ihana mut todella haastava tapaus. MANTA.. No kai me otetaan nyt asenne et sunnuntaina Tampereella näytetään. Ilmoitin sen tänään vielä Helsinkiin 5.9 tokokisoihin. Mä kun olen päättänyt et ne ykköset sieltä voista vielä haetaan..

Tänään olikin sit varsin mielenkiintoinen lenkki ja uinnit ja tokoilut.. Töitten jälkeen lähdin taas tyttöjen kanssa tuttuun tapaam tekemään pitkä lenkki ja uittaan niitä. Kaikki menikin ihan hyvin siihen saakka kun joelle päästiin. Manta bongas kesken keppiumisen et vitsi lapsia. Jooh ja sit se oli menoa. Manta siis lähti murkkuikäisten lasten kanssa leikkiin vetee, tuijottaa varpaita, käsiä ja tietysti niitä vesiroiskeita. Lopulta mun piti hakea se pois sieltä. Jah kun oltiin Mistyn kanssa kävelty jos toiselle puolelle jokea olikin Manta taas karannu lasten luo. Mä jo hätääntyneenä et vitsi nyt se karkas kunnes taas etsimisien jälkeen löydän sen sieltä joelta lasten luota. Argh no sit ei siinä auttanut kun likka vetää hihnan kanssa kotiin lähes koko matka. Plaah.

No ei siinä vielä mitään kun olimme jo melkein kotona Manta bongas tenniksenpelaajat. Hän oli sitä mieltä et nyt jahdataan palloja ja ollaan pallotyttöjä kunnes tajus et eihän hän saakaan verkon läpi niitä haettua. No sitten Manta kekkas et hän on tuomari. Ja kovana likka kyttäs jokaista lyöntiä ja aina kun pallo meni yli takaviivan tai isku oli liian kova Manta haukkui. Eipä siinä voinut kuin nauraa niin nämä pelaajatkin alkoi nauraa Mantalle ja oli varsin huvittuneita. Sit kun läksimme lopulta pois niin pojat heitti Mantalle palkaks kaksi palloa. Ja voi meidän neiti kun kulki sit kotiin pallo suussa polleena.

Illalla vielä käytiin Riikan ja Röllin kaa tokoilee ja lenkkeilee. Mistyn kanssa otin ruutua, kaukkarit ja seuruuta. Nyt se sit oli niin innokas tytteli vaihteeks. Mantan kanssa koklattiinkin juttuja ilman palkkaa. Ainoastaan kehut ja käpy tai keppi liikkeen jälkeen. Hiukan neiti ihmetteli mut teki kyllä kaikki. Seuruu ei nyt ihan tiivistä mut ihan hyvä Mantaksi silti. Ei jätättäny. Ajattelin et nyt ihan tää viikko tehään Mantan kanssa tokoa vähän ja tosi minimaaliset palkat. Jos se auttais siihen kehämotivaatioon sit kisoissakin. Noh me koklataan. Niin muuten kisoissa toi tuomari oli kyllä sika tiukka. (Joku Ralf) Se antoi meille seuraamisestakin nollan vaikka Manta meni tosi hyvin. Mut mä kuulemma kävelin liian tomerasti jaloilla niin siitä se nolla tuli. Plaah.. Eka tuomari kun mun seuruusta huomauttaa. En lähde sitä kyl muuttaa. Lenkki meni sit ihan hyvin illalla. Tosin Rölli oli koko ajan kiinni Mistyn pepussa. Kai se nyt sit alkaa haisee taas kun synnytys lähenee. Mut eka kertaa Mistykin antoi hammasta ja kunnolla urokselle. Misty on nyt aika kärttynen ollut muutenkin koirille ja flegu. 38 vuorokautta on nyt mennyt.