Maanantaina ja tiistaina hiukkasen humputeltiin ja lenkkeiltiin siellä täällä.

Manta oli mun töissä ollessa hiukkasen taas duunaillu ilmeisesti asuntokauppoja kun lehtinen oli lattialla ja muut kiltisti sohvalla. Samoin sängyssä oli selkeä kolo ja säkkituollin taas viikattu mun paita ja tossut. Höpsö tyttö!! Saa nähdä mihinpäin tyttö on nyt muuttamassa ja joudutaanko kadulle??

Tokoiltiin Jaakkolan koulun kentällä:

Mistyn kanssa ruutuun lähetyksiä niin et lätkä oli siel. Nämä oli upeat nopeat eika kertaakaan varastanut ja piipannut. Samoin pysähtyi hyvin taakse käskyllä. Vou!! Sit otettiin erikseen ruudusta kutsuja sivulle. Näissä pari ensimmäistä kertaa Misty vaan katteli mut ei tullut kutsusta. No sit kun nartsipalloa ja namia näyttelin niin jo neiti alkoi tulee sivullekin. HMM tässä Misty on selvästi mennyt paineeseen kun eka alkoi ryöstää sielt pois ja sit kun alkoi palauttelee sitä takas ruutuun niin nyt se ei tahdo tulla ollenkaan pois. No treeniä vaan.. Hyvä siitä vielä tulee joskus.

Seuraamiset oli tosi hyviä niin hihnalla kuin ilmankin. Suullinen pakote pari kertaa riitti vain. Muuten Misty oli varsin topakka ja katsekin säilyi. Tosin helposti se alkaa edistää mut parempi tuokin kun et on väljää tai flegua. Namikuppi toimii Mistylle.

Luoksetuloo otettiin kierroilla ja siitä stopit jotka toimi äly hyvin. Iso tupla tunnari kasa vielä loppuun ja jonsta Misty löysi omansa ERI ERI hyvin.. HYVÄ Pimmu täältä me tullaan vielä joskus. Nyt nartsikin toimi ja Mistyllä säilyi into ja leikki koko treenin.

MANTA pelle pääs kans tekee töitä. Tämä pörpeli aloitti taas sen vonkumisen. Hirveesti sillä oli taas intoa. No päätin sen kanssa sit iskeä kisamaisen treenin. Tehtiin seuraaminen, tunnari, kaukot ja suora luoksetulo sekä idari. Vou tyttö oli pätevä ja taitava. Teki kaikki sika hyvin ja innolla. Hiukan seuraamiseesa ihmetteli et mikä ufo kaavio mut hyvin teki vait en kehunu sen liikken aikana. Kaikki muutkin meni nappiin.

Sit treenattiin vielä evl.n merkkiä ja siitä ruutuun.  Tääkin toimi jopa niin et neiti ei alkanu steppailee merkillä. Ruutuun meni hyvin kans vaik ajautui kyllä hiukan toiseen reunaan. Sit vielä kokeilin höynäyttää tytsyn et lähetin sen merkille vinottain niin et se näki ruudun eka. Noh Manta lähti kohti ruutua kunnes tajusi parin metrin jälkeen et hyvänen aika äiskähän sanoi merkki eikä ruutu. Vähäks Manta oli pätevä. Ei menny lankaan. Vaikka ruutu näkyi. Eli nyt tuli todettua et Manta osaa etsiä ruudun mistä vaan ja sieltä osaa myös etsiä ruudunkin. JEE Hyvä Mappuli Maskarpoone jäätelö. Minäkö vanha,, Sanoo Manta.

Maratonkin tehtiin tai ainakin melkein myös maanantaina ja tiistaina. Intoa ja vauhtia riittäny. Mantan selkä myös ihan suht kun pitää loimea päällä ja on varovainen.