Niin munhan piti taukoa pitää treenaamisesta mutta kun ei pysty.. Sisällä haluaa ja haluaa ja sit kun tytötkin on ollut innoissaan.

Maanantaina olin tosi väsy ja aattelin et tehdää vaan pitkä lenkki mut toisin kävi kun illalla oli purinalla mein seuran vapaa vuoro. Niin pakkohan oli mennä agilitaa ja Mistyn kaa koklaan uutta seuraamista hihnaa apuna käyttäen, namit pois kädestä, ja namikuppia palkkana. Hmm kivasti on alkanut nyt Misty pelittää uudella tavalla tossa seuraamisessa. Hihna selkeestikin tuo myös Mistylle varmuutta enemmän ja pieni nyppäsy saa sen kuulolle heti ja namikuppi kun odottaa niin se jaksaakin yrittää. Agiliyt toimi ihan hyvin. Tosin oon vaan pettynyt itseeni kun taas treenasin liikaa.. Mantahan nyt jaksaa mut Mistyllä selvästi loppua kohden vauhti taas ja into hävis. Siis tää koski agilitya

Tiistaina treenaattiin noita samoi juttui kentällä Mistyn kaa.

Keskiviikkona eli tänään oltiin porukalla treenaa tokoa rajamäessä. Meitä oli neljä joten ihan kivaa häiriöö sai ja apua toisilta. Bortsuporukka taas. Pakkasta oli vaan toi -18 niin hiukan se häiritsi työskentelyä. Mistylle häiriö teki tosi hyvää kun koiria oli ympärillä ja seuraamisessa ihminen käveli ja pyöri mein ympärillä koko ajan. Misty vilkuili aina kun koira haukkui ja keskittyminen sillä herpaantui. Sit kun huomautin niin teki taas. Tunnarissa tosin teki taas sen et meni kapuloille otti oman pudottisen jah jatkoi uudelleen etsimistä ja yhtä klähmi lopulta toi kuitenkin oman. Kaks muuta kertaa sit toimi hyvin ja mallikaasti. Ohjatut, luoksarin stopit ja merkki oli hienoja sillä tänään. Manta teki upeat ruudut ja makeet tunnarit, seuraaminenkin loimi päällä hyvää, Hiukka halusi edistää.. Ihan hyvä mieli silti jäi.. Kylmyys vaan verottaa ettei voi itse tehdä mitä haluaa.