Jaa. Mitenköhän tota ruutua nyt Mistyn kaa treenais. Pittäkö nami palkkaa, narupallopalkkaa, lätkää ruudussa, pysäyttääkö sen vai antaako mennä ja odottaa tytön itse pysähtyä.

Tänään tossa keravan keskustan lukion piahalla treenattiin. siis ruutua vaan ja seuruuta. Möö.. Misty juoksee ruutuun satasella jos lätkässä on nami tyttö menee lätkälle, kun pelkkä lätkä niin Misty juoksee läpi ja hengaa sit siel takana.. Lisäkäskyl joo tulee ruutuun mut en halua antaa lisä käskyy. Tänään treenattiin sitä vaan nartsipallolla ja lätkällä. Eli pallo lennosta palkaksi kun oli ruudussa. Mut kun kökkö sen puolee et Misty juoksee satasella ruutuun ja jos sille huutaa kurkku suorana  odota niin sen jälkeenkin se sutii ja menee sen pari metrii eteenpäin,, joten niin en tiedä koskaan millo huudan.. Tai sit jos en huuda tyttö juoksee läpi tolppien ja lisäkäskyllä saan sen sit ruutuun.. Mut kun äh. Mitä täs enää tekee. Jos vaan viljelen namia sinne lätkälle niin sit se ei toimi ollenkaan kun Misty lähtee sen jälkeen ettii joka paikasta namia. Toi narupallo on musta se oikea palkka kyl.. Ja lätkä rauhoittaa ruudussa sen stoppia mut kun mitä teen kun toi porhaltaa sata lasissa enkä tiedä mihin se lentää sit kun ruudun merkit lähenee ja karjunko sen odota jah toivon et on sit ruudussa. APUVA.. Noh pitänee pohtia.

Oon lukenu tota Salme Mujusen saalisvietti kirjaa ja todennu et Mistylle täytyy tota saalisviettii alkaa ajaa koulutukseen nyt kunnolla. Mantallahan se toimii jo osittain ja ihan tarpeeksi hyvin tokossa ja agilityssa.