tosiaan nyt vuorossa oli tokoilut Sailan, Saagan ja Jessen kanssa. Suuntasimme rantapuistoon missä vesisateessa puuhattiin. Saila ohjasi Mantaa.. (Pyysin nimittäin et Saila veisi Mantan 5.9 oleviin tokokisoihin kun mä tomppeli en tajunnu kun ilmotin sen sinne et itehän olen tuolloin orkesterini kanssa ruotsissa. Joten Mantalla täytyy saada ohjaaja. Noh hyvinhän tuo toimi. Manta oli todella reipas ja innokas Sailan kanssa. Kaikkea teki hyvin ja maltilla. Kaukot oli erityisen hyvät tänään sillä. Luoksarissa vauhti oli niin kova et eka seisominen jäi hiukka pitkäks mut muuten hyvä. Metallinkin lähti laukalla hakee. Tosin sit Manta ei tykänny kun Saila alkoi leikkii Metallikapulalla Mantan kanssa. Siinä näki että alkoi sit lopulta vinkuu, nosteli, pudotteli jah.. Yritin sanookin sit et nyt stoppi et Manta ei kestä toisoja liikkeissä mitä se inhoo. Mä sen kanssa otin vielä lopuksi seuruun ilman palkkaa, ruudun ja luoksareita. Harmittaa kyl luoksarin seisominen kun en vaan saa sitä Mantalle napakaks. Kökkö. Muuten hyvin meni. Seuruukin oli tosi kaunis vaik aika kisanomainen se oli. Vieläkun se pelittäis sunnuntaina kun on Tampereella tokokisat. Voi kun nyt Manta tekis töitä vihdoin kisoissa. Kun treenit aina menee tosi hyvin mut sit kisoissa mättää.. En oikeen itekään tiedä miten sais sen innostettuu kehässä tekee vauhdikkaasti ja iloisesti . Kun en edes jännitä nykyisin. Mantalla tietty on niin selkä rangassa se et toko oli alunperin tylsää sille ja mä menetin sille aina pinnani kun jos epäonnistui.. Vaikka pitkään sen kanssa toko on ollut nyt kivaa molempien meidän mielestä mut kun tolla koiralla kun on hyvä muisti niin mihkä mä siitä pääsen.

Mistynkin kanssa otin ruutua, kaukkareita missä oli ihan jumi ja kökkö. Sit vielä imuttamista. Misty vaan oli ja on ollu koko päivän tosi jumissa, apea, liikkunut könkösti ja lisänä peräpäästä vuotaa koko ajan valkoista mönjää.. En oikein tiedä mitä teen pitääkö olla huolissaan.

Saila otti Saagan kanssa myös tokoilua ja Jessenkin kanssa. Voi miten oli ilo nähdä kun vanhus Jessekin teki tokoa äly hyvin. Olihan ne voittajan liikkeet hyvin vielä hanskassa vanhuksella. Jesse teki iloisesti vaikka kuulo tietysti vähän haittasi sitä välillä. Mä ihastuin Jesseen kun se teki töitä.. Oltiin vielä lopuksi lenkkeilee kaikkien neljän koiran kaa. Saaga kanteli keppejä ja kun tiputteli maahan Manta tuli ja nappas ne siltä. Tollasta leikkiä Manta ja Saaga piti sulassa sovussa. Hassuja!! Oli kyl kiva puuhastella Sailan kanssa. Saila jopa innostui asiasta lähtee kisaa Mantan kanssa. Jos sillä se päivä on vaan vapaa.. Voikun onnais. Ei välii mikä tulos mut Mantahan voi yllättää kun on vieras ohjaaja joka ei sillai tunne Mantaa ja Manta sitä.

Noh mutta arvatkaapa. Kun tulin töistä oli Misty taas pitkästä aikaa tehnyt kivat tuhot. Nyt oli lääkelaatikko syöty. Missä oli siis koirien lääkkeitä suurin osa ja mun mikreenilääkkeet. Noh neiti oli syönyt hauveli korvalitkun, aseptin, vitamiinpillerit, ripulilääkejauheen, tassusalvan ja glukosamiinista puol purkkii. Voitte vaan arvata oliko toi keittiö kivass kunnossa. Oli se mikreenilääkkeitäkin yrittäny mut ei ollu kelvannu. Onneks. Käsittämätöntä et se niinkuin vetää kaiken mitä vaan saa eteensä. Lääkkeet mitkä on oikeesti pahanmakuisia. Tais siinä koirien pari kipulääkettäkin mennä. En nyt oikein tiedä sit johtuuko sen huonovointisuus siitä mitä kaikkee moskaa on tänään syöny vai pennuista masussa. Hiukan kyl nyt taas askarruttaa miten eliminoin tän kämpän niin ettei se söis mitään. Huomenna ajattelin jos jätän sille kongin kun lähden töihin mitä saa kaluta. Kun jos esteitä laittaa sit se ainakin tekee kaikki tuhot. Voi voi kun elämä sit on haastavaa koirien kanssa. Paljon helpompaa se oli pienempänä kun mulla oli kultakaloja. Niille vaan antoi ruoan ja putsasi akvaarion ja ihasteli niiden uimisia. NIIN välillä miettii pitäiskö vaihtaa kultakaloihinSilmänisku