Tää viikko on kaikin puolin pelittäny aika mukavasti. Mulla orkesteritreenit mennyt oikein hyvin vaik joka päivä ollut eri orkan treenit ja ohjelmistokaan ei oo ollut helppoa. Mut on vaan sujunut ja jotenkin helposti.

Ollaan touhuttu likkojen kans myös kaikenlaista ja tehty pitkiä lenkkejä. Mantasta on huisin hauskaa syödä lunta jalumikökkäreet ja lumipallot neiti menee ihan sekasin. Kaikkea moskaa se kyl kans yrittää tonkia ulkoo lumen alta. Hiukan tuhma ollut myös välillä kun menny vaan ulkona ja tullu luokse millo sattuu. Tosin kauhee iloinen se on ollu ja Mistyä yrittäny saada leikkeihin mukaan. Tänään tehtiin tottista hiukkasen taas. Kaikki meni kuin unelma mut sit se liikkeestä seisominen ei sit millään menny jakeluun. Istui aina. Nyt kun ollaan vaan istumista tehty niin ei se osaakaan sit enää liikkestä seisomista ja maahan menokin kökköä. Voittaja luokan liikkeet menee siis kaikki nyt kuin unessa mut sit ne liikkeestä seisomiset, maahanmenot on jääny neidiltä jonnekin.. Mut intoa on ja ehkä liikaakin. Luoksetulon molemmat stopit ollut sika makeita nyt viime aikoina samoin kaukkarit.

Mistykin tehnyt seuruuta innolla, istumisia, ja oman kalikan piilotukset sujunut myös tosi hyvin. Musta tuntuu et toi seuruukin alkanu nyt pikkuhiljaa tulla paremmaks kun imutus on siinä lähes koko ajan ja kaarrokset oikeelle tekee siitä myös tiiviimpää käännöksissä. Maahanmenoja ei voida tehdä kun maha on karvaton ja haava vielä.. Mut intoa silläkin tytöllä on. Mistyliini raasu on vaan lähes karvaton ja tosi silakka nyt. Synnytyksen jälkeinen totaallinen karvanlähtö nyt. Kävin tänää ostaa furminatorin sille. On muuten äly hyvä. Noh tällaista..