Tää viikko on oikeestaan ollu just sitä ja tätä koirien kanssa sekä oman elämänikin kanssa.

Likkojen kanssa lenkkeilty, leikitty ja treenattu.

Mistyn kanssa keskitytty nyt tuohon leikkimiseen tuolla fleecenartsilla joka päivä hetki. Tokoon oon sitä kans saanu hiukkasen yhdistettyä. Ilmän häiriöö sen kans pystyy lelun kaa treenaa mut häiriön alaisena se pian alkaa sylkee leluu mielellään ulos ja niitä namei vaan pummis. Kyllä se nyt leikkii mut ei niin intona. Noh katsotaan ehkä se tästä vielä. Tottiksessa hiottu nyt Mistyn kanssa seuraamispätkiä ja tempon muutoksia, ruudun pois tuloa, tunnaria ja kaukkareit. Lähinnä oon yrittäny keskittyä vauhdin saamiseen ja siihen et liikkeiden jälkeen pystyy kulkee mun vieressä seuraavaan paikkaan.

Keskiviikkona treenattiin Susan kans sittarin parkkihallissa. Mistyn kans tein juuri noita juttui jah ihan suht se meni vaik hiukan se oli harakkamainen jossain seuraamisen käännökses. Skarppas kyllä hyvin kun sanoi tervästi ei. Mut nyt mein ongelmaks on tullut se et Misty lähtee jo suorittaa liikettä kun kuulee käsky sanan. Tämä tapahtui juuri kun Susa käskytti meitä ruudussa. Sietlä rontti karkas samoin estenoudos kävi samoin. Se tapahtui kerran mutta ei sit enää muilla kerroilla karannu mut ilme on kyl tosi täpäkkä ja hiukan kroppa sillä nyki. Nyt sit pitänee treenata vaan paljon niin et ite sanoo käsky koiralle ja toiset treenikaverit käskyttää ja mä teen mitä teen. Muuten Mistyn teko tokossa on kyllä paljon paljon parantunut ja tyttö suorastaan puhkuu intoa sen pariin.

Tänään lenkillä tein estehyppyä ja kutsumista maasta seuraamiseen. . Sannan kanss oltiin lenkillä niin se käskytti meitä. Tosi hyvin meni. Misty ei ennakoinu yhtään. Palkkasin vain lelulla ja siihen se oli ihan satana mukana. JEE.

Samoin eilen ekstemporee päätin lähteä yöllä treenaa tottista. (Likat oli meinaa ollut 10 tuntia kotona keskenään kun mulla oli orkan kans viihdekeikka. Tulin sit 12 jälkeen yöllä kotiin ja päätin sit lähtee treenaa. Suunitelman kerkesin tekee junassa ja niin toimikin ihan äly hyvin. Päätin Mistyn kanssa koklaa treenaamista vain tolla nartsilelulla. Sehän syttyi kun mikäkin tähti. Seuraaminen oli tosi innokasta. Alkuun hiukka tuppasi edistääkin mut pian löytyi oikea paikkakin. Vaikka tehtiin aika pitkiäkin seuraamis jumppia niin neidillä säilyi into. Luoksari toimi myös bra sekä stopilla että ilman. Kaukkarit kans mut tosin siinä se kyl saattaa hiukka edistää maahan seiso maahan. Riippuu paljon Mistyn innosta. Tekniikka on hyvä kuitenkin. Ruudun pois menoon siihen kyllä tärvii vauhtia ja vierellä kulkeminen oli kans sellasta harakkaa hiukka. Eli siihen nyt treeniä ja vauhtia.. Estenoudossa sit olikin jo niin täpöä täys et karkasi rontti välillä jo käskyllä hyväkin  yli. Eli intoa likalla oli kuin työnarkomaani bortsulla.. Nyt vaan yritetään saada toi leikkiminen Mistylle sellaseks et voitaisi yhdistää se koulutukseenkin ja häiriöön. Namithan sille aina toimii mut jos haluu saada sille pysyvää kestoa ja virtaa niin lelu ois se pop!!

Mantan kanssa koiratanssitkin etenee pikkuhiljaa. Välillä se alkaa kuumuu pienestäkin mut taas jonain toisena päivänä on taas rauhallinen suorastaan. Mut kai se tästä. Pitäis vaan saada oikeesti joku joka vois auttaa meitä koreografiassa ja musiikin ettimisessä. Eilen tehtiin pallopaimennusta tosin. Se sujui kivasti vaik ehkä huolellisuutta olis tarvinnu neiti enemmän. Vauhtia piisas silläkin.

Tänään siis tehtiin pitkä lenkki Sannan ja taran kanssa ja Manta lähti samalla Sannalle hoitoon. Me lähdetään sit huomenna Misseilemään Mistyn kanssa sinne Turkkuseen. Tällaista siis. Onneks koirat on voinu hyvin ja olleet iloisia vaik mulla ollu aika raskasta.

Kaikenlisäks sain potkutkin töistä torstaina. No ei tässä auta kuin porskutella eteenpäin.