21.6

Juhannus kavereiksemme saimme perjantaina Susan, hessun ja Ruun. Varsin koiramaisesti juhannus vietettiinkin. Joka päivä ulkoilumme kesti sen 4-5 tuntia kun teimme jälkeä ja tokoa sekä lenkkeilimme ihanissa metsä/peltomaastoissa.

Mantan kanssa keskityin lähinnä tokoilemiseen hioen voi luokan liikkeitä. Seuraaminen ihan kivasti vaikka musta aavistuksen jätätti loppuvaiheessa. Ei se kuitenkaan yhtään harhautunut. Häntä sillä iloisesti pystyssä aina oli ja innoissaan kulki vierellä. Kontakti oli ihan ok. Ehkä aavistus ripeemmäksi vois tulla..

Ruutuun Manta meni taas innolla vaik muutaman kerran la ennakoikin maahanmenon ruudussa. Muuten mainioit.

Kaukkarit toimi.

Luoksetuloon täytyy sen sijaan treenaa nyt seisomista napakammaksi. Se edistää nyt hiukka. Kokeillaan nyt takapalkkaa kii.llä johko sillä sais napakammaksi. Muuten alkaa olee ihan mallilla liikket kun joukkue sm.iin ajatellen kahden viikon päästä.

Mistyn kanssa keskityimmekin sit jäljestämiseen. Perjantaina jäljen tein pelto heinikkoon. Ihan hienosti meni. Yhden kerran harhautui mut löysi takas jäljelle. Kulmat meni.

Lauantaina maasto olikin metsää enemminkin. Misty työskentelikin nyt tarkemmin. Haittana oli vaan ne makkarat jäljellä mihin muurahaiset oli jo mennyt. Eipä niitä tuo koira oikeen voinu sietää. No tänään mä sitten päätin että nyt makkarat veke jäljeltä ja ainoastaan ruokapalkka loppuun. Nyt tein pellolle suoran jäljen ja usutin Mistyä alkuun kun lähdin. Tämä jälki ajettiin suht heti. Nopeesti se sujuikin ja kerrassaan mainiosti. Olisi voinu antaa vanheta kyl lisää aavistuksen.. Noi on Mistylle liian helppoja. No ensi kerralla enemmän aikaa ja pikkuhiljaa vaikeutusta ja kulmille ilmaisut. Perjantaina ja lauantaina jälki vanheni sen puol tuntia.

Ihan selkeesti Misty on jälki koira. Manta taas ei jäljestyksestä tajua juurikaan. Kiva juhannus oli ja koirat varmastikin väsyjä ja onnellisia. Minä vielä nyt illalla lähdin kaksin tyttöjen kanssa joelle uimiskelemaan. Saivat vielä Manta ja Misty uidakin ja kirmata pellolla. On se hyvä että kesällä voi tehdä melkein mitä vaan koirien kanssa.