Oli pakko tänäänmennä treenaa tokoa vaikka olikin pakkasta miltei tuo 17 astetta. Sen varran jäi kaivelee Mistyn ruutu ja seuraaminen eilisestä. Haluan nyt enne purinan kisoja saada sitä paremmaks ja Mistyn täytyy oppii treenaa häiriössä. No mentiin treenaa tohon Kerava kirjaston eteen aukeelle missä ihmisiä menee ja tulee.

Ruutu: Se toimikin ihan kivasti. Aloitettiin ihan tarkkuus lähtöjä. Lätkä oli ruudussa. Misty meni hienosti lätkälle ja pysähtyikin sinne itse automaattisesti.. Vou. Yhden kerran neiti juoksi hiukan liikaa yli takamerkkien mut korjas hienosti keskelle. Nyt mun täytyy vaan ennen kisoi ottaa ruutua mahd paljon ja seuruuta.

Seuraamine. Sekin sujui ihan kivasti. Otettiin pieniä pätkiä välil nami kädes ja välil ei. ihan suht.. Häiriöö ei Misty tänään ottanu kertaakaan. Lisäksi leikittiin narupallolla paljon. Hoo neitihän taisteli ja jjuoksi kuin pupu. Kierrolla vielä otettiin luoksarin stoppei. Nekin kivasti. Pysähtyi mutta tassut suti hiukka kun maa oli liukas tollaselle adhd.lle.

Mantakin taas mennä vipelsi ja önisi. Ruutuub tytteli juoksi komeesti ohi takamerkkien jasteppasi sit loppuajan. Joten ruutuun se meni sit pomppimalla. Eli meni kyllä mut tänään sillä oli pomppeli päivä. Seuruu ei ollu niin kaunista kuin eilen. Tosin loppuakohden sekin parani..

Oli vaan niin hirvee pakkanen et mulla oli kylmä ja nosteli tytsytkin tassuja välil. Sit tehtiin vielä hoppa lenkki Kalevan metsässä ja suunnaattin Junalla Helsinkiin aseman tienoille ja tunneliin vaan sosiaalistumaan ja hengailee. Kulkemaan nätisti. Mistn kohdalla ettei vedä ja moikkaa kaikkia ihmisiä ja Mantan kohdalla kulkee rohkeammin ja pelkäämättä liukkaita lattioita ja junien ovia ja liikennettä.. Hyvin nekin meni. Junassa molemmat tytöt otti lunkisti. Manta ei haukkunu oville ja asemallakin kulki ihan nätisti vaik alkuun sitä jänskätti ja pelotti ihmismassa. Mut kun annoin hihnaa enemmän niin rauhottui. Hoo kaikkineen reissumme kestikin viisi tuntia.. Oli ainakin tyytyväiset tytsyt. Mikä jännintä on huomata vielä et Manta nukkuu Mistyn häkissä tääl kotona..Historiaa, koska Mantahan ei ole häkeissä koskaan tykänny olla. Nyt näin kotona se nukkuu siellä perällä kerällä onnellisena pikku borderina.