Niin No Terve! Sitä onkin niinkuin sairastettu koko tämä viikko niin josko pikkuhiljaa huutais ilmoille sanan terve!! Se voisi lähinnä kuvailla sitä toivetta että josko tämä tauti tästä helpottaisi. Johan tässä on laatta lentäny, räkä roiskunut, keuhkot köhissyt, korvat kumissut, nenää kirvellyt, päätä  särkenyt ja kroppa tärissyt. HMM... Ensiavussa maattu Mitäs muuta. Elikkäs minä onneton joka en koskaan oo kipeä päätin sairastaa nyt kaikki taudit samaan aikaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa kait helpottamaan toivottavasti.

Mun pienet koirapolot on joutunu vaan olemaan lattiaharjoina sit nää viime päivät. Misty kakkakikkare on ollut ihan tyytyväinen mutta meidän mustavalkoisen lakritsijäätelölle hiukan liikaa kait ollut!!

Tässä hiukan kertomuksia Tästä päivästä ja viime ajasta mitä meidän 1(0),5 vuotias neiti tuumaillut.

Elikkäs joo oltiinpa tänään hiukkasen treenailees tuolla lämpöisessä sittarin parkkihallissa. Manta peikko niin tosiaan! kökellystä ja piippaamista. Koiratanssi oli just sellaista. HOH. No sit päätin et ok tehdään tokoa. Aloitettiin tunnarrilla. Ne meni hienosti. Toi oma kapulan tuttuun tyyliin huulten välissä reippaasti sipsutellen.

Sit merkkiä. Sinne pelle popsu juoksi melkein loppuun mutta metri ennen merkkiä kääntyi ja päätti loikkia loppu matkan peruuttaen. Tuota hinkattiin aika kauan kunnes neiti päätti sen tehdä kauniisti. Noh mutta eihän se siihen loppunut. Kun kerta ruudunkin olin pystyttänyt halliin, merkin, ohjatun kalikat oli yhdessä nurkassa ja tunnarit toisessa niin ajattelin et lähetetään Manta ruutuun. Noh mutta mitä ajattelee mustavalkoinen PELLE!! Hän juoksee täysillä kohti ruutua kunnes puolessa välin matkaa kääntyy ympäri kohti mua alkaa heiluttaa häntää ja ökeltämään mulle. Hetken tuumailtuaan tämä PELLE hyppelehtii siitä peruuttaen kohti ruudun etureunaa sieltä hän ökeltää kohti ohjatun kapuloita,,, sieltä taas merkille ja hetken tuumailtuaan jatkaa matkaa takas kohti ruutua. Nyt Pelle juoksi ruudun taakse mutta siitä jatkoi pari askelta peruuttaen ja teki kauniit kaukokäskyt itseksensä. Sen jälkeen tämä otus juoksi tunnarikapuloille ja sieltä taas merkille ja nyt vihdoin sinne ruutuun oikeaan kohtaan taakse seisomaan ja jäi tuijottamaan mua. Elikkä näin tekee pieni mustavalkoinen PELLE tämän tokon. Kirjaimellisesti sanottuna tuo rakas mustavalkoinen mukamas 10,5v bc on ihan PELLE. Kaikenhan se osaa mutta jos se on pelle tuulella niin tekee siinä välissä kaiken muunkin ja huom omatoimisesti. (Ei tossa voi kun nauraa ja huokailla et hoh, hoh MANTA.. )

Ehkä Manta ajattelee että himpulat sentään on tää sit tylsää jos yks asia pitää tehdä vaan kerralla et miksei tekis kaikkia juttuja siinä samalla putkeen. Tai sit se suunnittelee itsellensä jo koreografiaa tulevaa koiratanssi näytöstä varten. Tosin musta tuntuu että ehkä mä ilmotan Mantan kuitenkin sirkukseen koiraksi. Sinne se sopii parhaiten ihmisiä viihdyttämään ja taputuksia kerjäämään. Tollanen hötkypelle se on ja aina joku metku mielessä. Ulkona eilen kanteli ostoslistaa mulle iloisena, tänään virpomavitsaa jah ökeltää itsekseen lumikököille yms.. (eläkeläis mummo vai mikä lieneen??)

Viikonloppuna kun oltiin siellä tokokisoissa Mistyn kanssa niin Manta oli meidän isällä hoidossa ollessa kuulemma leikkinyt leluilla itsekseen paljon, hakenut mei isää leikkimään, sammutellut ja sytytellyt valoja miten lystää, siirrellyt tyynyjä, parvekkeenmattoa öisin ja lopulta oli klo 5.00 aamulla päättänyt aukaista meidän isän huoneen oven, hypätä sen mahan päälle ja vaatinut että ulos ja leikkimään. Näin tämä Pelle oli sielläkin touhuillut.

Onneksi mun kanssa Manta ei komentele mua ja herättele öisin leikkimään. Vaikka sisustuksia se silloin tällöin duunailee. Mut hoh, hoh antakaa mun kaikki kestää. Mihin mä vielä joudun näiden nelijalkaisten kanssa. Toisella pelle vaihe ja toisella kakat mielessä ulkona!!!

Tokot Misty tekee kyllä nyt hyvin. EVL.kin alkaa olee ruutua vaille valmis. Muut siis evl.stä on valmiina. Hiukkas tässä vois ehkä ajatella et tämän vuoden puolella saisi siitä tk 3 ja Evl.stä 1 tuloksen ja jos sitä hyvin käy niin (tokovalio jo nyt tänä vuonna.) Mut toi valio on vielä ehkä haaveilu asteella. Tosin on se mahdollinen jos Mä pysyn terveenä noin suht ja Misty kondiksessa enkä treenaa liikaa. Näin tällä erää. Tunnin päästä nokat taas kohti koirakylpylää..

Huomenna uudet kujeet sit taas. Ja kassotaan jos sitä vaik aksais viikonloppuna. PS: Ilmotin Mistykän Lpr.nnan agilitykisoihin kahden viikon päästä. Pitkästä aikaa aksa kisat apuva!!