No se on nyt talvi kun ulkona lunta ja pakkanen paukkuu lähemmäs 20 astetta pakkasta joka päivä. Noh Mantalla ja Mistyllä loimet päällä niin ei se menoa juuri haittaa. Nosteleehan ne aina välillä tassuja mutta kun lenkkiä jatkaa ja tytteli juoksee niin ei se vauhtia haittaa.

Eilen perjantaina meillä oli tosiaan tarkoitus suunnata agilitytreeneihin taasen purinalle. Tosin ilmottiin kyllä et ohjaustreenei ei ole kun on pakkasta paljon mut voi itsekeseen mennä treenaan. Noh niin me tyttöjen kans lähdettiin. Kökkö mut purina olikin lukossa ja kaikki pimeenä.. Eli ei siis ollut mitään koko purinalla kun pakkasta oli niin paljon. Noh.. Mä siin sit mietin et mitä tehään. Mantalla oli intoa ja se kävi kovin malttamattomana kun ei agilitya pääsytkään. Päätin sit et tokillaan siinä pihalla sen kans. Ihan kivasti Mapsu teki seuruuta ja istumisia hiukka edisti kun oli intoa kun luuli raukka et agilityyn mennään mennään. Misty kun ei loimi päällä tee mitään äksönia niin me sit jatkettiin siitä lenkkiä kannelmäen masstoissa.

Sit lähdettiin junalla kotiinpäin. Pasilassa kun venailtiin Keravan junaa niin päätin sitä ennen tokoilla Mistyn kanssa pasilan asemalla siel ylhäällä sisällä. Se on oikein oiva paikka treenaa jos haluaa häiriötä ja tilaakin on kun menee johkin reunoille.. Mä ainakin aion tota Pasilaa käyttää hyödyks kun ollaan liikenteessä.. Otin Mistyn kanssa seuraamisia, askeleita, liikkestä istumista muutamia kertoja ja erityisesti keskityimme kaukokäskyihin. Seuraaminen oli nättiä. Tehtiin pientä suoraa pätkää niin et nami oli mulla piilossa ja käännös joko oikeeseen tai vasempaan ja palkka heti.. Mistyhän innosti se oli siitä hurjan hauskaa. Kaukoissa jäi pari kertaa haaveilemaan kun tuijotteli ihmisiä. Mut kun tajus et joo ainiin niin sit se teki. Noin 5 metrin päästä istu maahan istu sarja tosi nätti. Maahan seiso nousee hyvin maasta mutta kun menee takas maahan ja siitä ylös niin liikku hiukka noin 10- 20centtiä eteenpäin..   Istu seiso istut taasen sujuu hyvin. Sekoitettuna tuo pakka toimii mut Misty aina välil vaan kun oli hälinää ja jos joku äänekäs juttu kuului niin Misty jäi haaveilee ja sit piti antaa tuplakäsky. Muuten toimi.. Kertaakaan neiti ei karannut vire laskenut mut häiriötä se otti nois kakeis. Toimi kuitenkin hyvin kun miettii et paikkana toi asema on varsin haastava. Mietin jo tässä et ehkä sit voiskin Mistyn ilmota purinan tokokisoihin .taammikuussa . Seuraaminen ja kaket kun niitä saa viimeisteltyä niin voi luokka alkaa oleen mun mielestä hyvässä mallissa kisoihin ja hyvää tulostakin ajatellen. Kunhan nää pakkaset heliittä niin pääsis tokoileenkin taas ulos enemmän. Ilmotin Mistyn muuten nyt sit Lahden ja Turun näyttelyy tammikuussa. Sillä on nyt tosi kaunis ja kiiltävä paksu turkki. Pesin Mantan ja Mistyn molemmat shampoolla tässä viikolla niin onpahan puhtaatkin.