Tervehdys taas. En ole jaksanut nyt muutamiin päiviin kirjoitella. Mutta näin yleisesti ihan ei kummempaa meille! Misty tuli maanantaina kotiin iloisena tyttönä. Juoksut ohi. Voi olla että onpi astutus onnistunut. Nyt vaan seuraillaan. Tokoa Mantan kanssa on otettu mutta plaah kun liikkestä istuminen on takkuillut ja ruutu, nouto jah.. Hiukka oon ollu niin surullinen.

Tänään treenasimme rantapuistossa tokoa Susan ja Sailan kanssa. Manta taas alussa ei toiminut istumisessa ja ruudussa. Mut sit löysin sen porkkanan luultavimmin. Eli likkestä istumisessä käsky mennään ja tosi reipas vauhti. Sit käsky ja hiukan olkapäällä voi varmistaa jos tarvetta. Ruutua nyt naksun kanssa. Sit toimii. Nouto menee kyllä. Manta hiukan leikkii sen kanssa tai ei riippuu millä tuulella se on. Treenasin toka osiossa näitä sekä lisänä luoksetulo seisomisella ja seuraaminen. Toimi tokassa osiossa kaikki ihan Mantamaisen hyvin. Kun aattelee että en palkannu juurikaan. Kaukkarit, tunnari toimii kyllä. Nyt vaan yritän luottaa koiraan ja että Manta tekee sekä en saa jännittää tai näyttää sitä koiralle. Luoksepäästävyys tai siis pepputarkastushan on se suurin kummitus. Manta tänään treenatessa näkkäs Sailaa kun mä en pitäny päästä kiinni pepputarkastuksessa. Eli kisoissa ei auta siis muu kuin hirttää Manta kun on pepputarkastus ja antaa nakki.. Kökkö vitsi kun jännittää. Mut mei on pääsätävä kehään... Tai sit mun maailma kaatuu.

Mistynkin kans tokoilin. Alkuun se oli haahu mut sit lopussa kun sen kanssa tein niin seuraaminen toimikin, lisäksi kaukot jees, nouto ja luoksari. Huomasin et jos häiriöö tuli niin sit tyttö herpaantunu ja toko oli et ai mitä.. Mutta yritän luottaa nyt vaan siihen että kun saan ton leikkautettuu niin sit Mistykin muuttuis työhulluks. Toivon niin. Nyt mein elämästä kuitenkin menee sen kanssa 8 kuukautta vuodesta sen narttu kotkotuksiin ja valeraskauksiin. Voi kun ne olisi ohi. Aika näyttää. Nyt vaan yritän rauhoittua.

Vitsi kun voisin elämässä välillä muutakin aatella ja saada rauhan ja olla jännittämättä kenet Manta syö seuraavaksi vai syökö ketään ja lyökö sitä kukaan jah pelkääkö se jotain vai ei. Manta ihanan rakas koira. Haasteellinen, vaikea mutta samalla maailman helpoin ja kiltein.. hoh hoh!!