Läksimme näin illasta likkojen kanssa hiukka treenaa tottista tuohon kesäteatterin nurmikentälle. Sitä ennen käytin likat uimassa joella.

Misty: Mistyn kanssa kokeiltiin nyt uutena motivaattorina maksalaatikko kongia mikä oli pakstettu. Kokeiltiin hiukka saisko neitiin moottoria. Yritin hiukka seuruuta mutta aika lahnaa se oli. Kongilla nyt teki mut ei vauhti hiipui. Sen sijaan sen kanssa leikkiminen oli hurjan hauskaa siitä kun sai jahdata sitä. RUUTU: Se menikin kongin avulla varsin hyvin. Vauhtia oli. Tehtiin vauhti lähtöjä ja tarkkuuslähtöjä. Ihan hyvin. Hiukan hakee vielä paikkaa ruudussa. Meinaa mennä takamerkkien linjan ttakse aavistuksen kun palkka on tullut aina sieltä takaa. Öö mietinkin et pitäiskö siirtyy keskipalkkaan ruudussa. Saa nyt nähdä. Mut selkeesti toi liike on Mistystä kiva. Sit OHJATTU merkiltä: Taasen läksi hyvin ja aina oikeille kapuloille. Laukalla toi ravilla kyl lähti.. Ihan jees. Lopuksi vielä suora LUOKSETULO kongilla. Ja sillon läksi ja tuli kun tykki luo kun oli nami kongi mulla. Noh siis meni hyvin ja huonosti. Kun vaan tuon pahuksen SEURAAMISEN saisi sille opetettua. Kaikki neuvot otetaan vastaan. Mun aivot ei enää tahdo keksiä millä sen saan sille opetettua. KÖKKÖ!!

Manta: Joo sillä oli kyllä mahtavan super päivä. Ostin sille sieltä tokon SM.istä sellasen fleese motivointi nauhan. Ja se se on nyt sit pop! Voi kun olisitte nähnyt sen tänään. USKOMATONTA mutta TOTTA. Manta teki sekä tunnarin että metallinoudon LAUKALLA sekä tullessa että mennessä. Otti tosi huolella sekä tunnarissa oman ja vau täys kymppi. Sit metallissa otti heti suuhun ja toi laukalla mulle. Naksautin heti kun kapula oli suuhun otettu ja kun oli tuomassa ei muuta kuin lelulla bileet pystyyn ja ampui kii kiinni leluun jee. Just noin Manta.. Sata lasissa. Huom siis koko ajan laukka säilyi. Sitäpaitsi neiti piippas jopa ennen metallinoutoa ja varastikin keraan. Onks vähän hyrrä!! Seuraamisetkin meni sillä uudella tavalla tosi ripeesti. Eli sanoin seuraa ja käännyin millon mihinkin. Tytteli seuras kyllä topakasti ja tarkasti. Jos erehdyin saamaan sen höplään välillä kun käännyin niin heti taas skarrpas seuraavaks. Palkkasin sitä namilla vain katsekontaktista ja lelulla sit. Ruutu taasen superi kanssa. Sekä läheltä että kaukaa. Laukalla ruutuun etsi oikeen paikan itse ja kääntyi salamana ympäri ja liinat kiinni. Naksu taas ja palkka. Lopuksi vielä yks ruudusta luoksetulo. Tuli sekin taas laukalla leluun kiinni. Liikkestä istuminen tosi napakka Vau. Siis Manta oli ihan kuin eri koira. Katsoin vaan ja melkein pyörryin kun tyttö teki töitä. Se oli ihan kuin joku työlinjainen bc joka olis tehny töitä. Mulla tuli niin sika hyvä fiilis ja motivaatioo älysti. Vitsi mä kun saan sen ykkösen nyt voista tänä vuonna ja aion saada sille koularin voittajasta. Mä päätän sen ja teen sen Mantan kanssa. Sisulla vaan. Luotto koiraan ja en saa jännittää kisoissa sit menee hyvin. Hee onneks elokuussa on Purinalla tokokisat ja Tampereella. Sit syyskuussa Helsinki ja mahdollisesti Hyvinkää.

Niin ja hierojalla käytiin tänään. Mantan selkä on nyt ihan kunnossa. Ei ollut mitään. Loistis tyttö. Ainut että hieroja hiukan hämmästeli Mantan laihuutta kysyi että eikö se syö kun on öö vissiin laihtunu. Noh huomasin sen kyl tänään kans kun kävin uittaas tyttöjä et sillä törrötti kylkiluut karvojen alta kun oli märkä.. Tota hyi Taina.. Mä visiin oon taas antanu liian vähän ruokaa likoille. Tää on mun huono puoli. Mulla tuppaa koirat laihtumaan. Pakko nyt yrittää antaa lisää ruokaa niille.. Mistylle sen sijaan varasin nyt hieroja ajan se kun kupsuttelee nyt noita kylkiä ja rimojakin tippui eilen muutama agissa. Eikä Mistyn tapaista tuollainen. Sil on varmaan nyt selkä kökkö. Joo ja sit huomasin eilen et Mistyllä vuotaa ajoittain jotain valkosta tahma mömmöä peräpäätästä. Hmm täytyy nyt seurailla ettei sillä nyt vaan olis jotain keskenmenoa tai kohtutulehdusta.