Tottiskelut tyttöjen kanssa keravanjoen koululla eilen perjantaina 12.2

Manta:

Ruutu. Itse otin aika flegun asenteen Mantan kanssa jo heti alkuun. Käytiin rauhoittavia signaaleita. Ne tepsikin tosi hyvin. Manta juoksi aina ruutuun satasella erikulmista ja oikeean paikkaan pysähtyi automaattisesti. Koklattiin loppuun vielä evl.n ruutua noin 7m päästä. Hyvin Manta niinkin porhalsi eli eka Merkille ja siitä nakkas hyvin ruudun. Ekalla kerralla se hiukan pyöri ja pari kertaa piippas merkillä ennenkuin lähti ruutuun. Muut kerrat oli tyttö hiljaa ja keskittyi hyvin.

Luoksetulo. Tämä oli pitkästä aikaa mantalla TOSI hyvä. Otin kisamaisen luoksetulon pitkästä aikaa. Nyt oli seiso stoppi napakka ja maahankin meni heti. Eka välin se tuli rauhallisella laukalla ja muut välit reippaalla ravilla. Loppuun suora luoksari niin et sai tarttua kiihin. Meni.

Seuraaminen. Koklattiin nyt Mantankin kans tota namikuppi ideaa. Hmm alkoi silläkin pelittää aikas hyvin. Eli en palkannu likkaa ollenkaan taskusta ja suusta vaan naksun kanssa ainoastaan pieniä pätkiä ja luvan kanssa namikupille. Sit jatkettiin samaa juttua käännöksien kera ja pysähtymiset myös. Hyvin pysyi katse suorissa pätkissä mutta vasemmalle käännyttäessa aina katse harhaantui johkin jonka jälkeen se kyl bongas sen takas. Seuraaminen oli ihan hyvää mut siinä se mun flegu asenne näkyi Mantassakin hyvin meinaa Manta oli tosi rauhallinen sen seuraamisen. Leikittiin sit siin väliin ja lopuksi vielä otettiin hiukka lähtöjä ja kerran liikkestä istuminen niin se oli sit parempi.

Misty:

Ruutu: Tarkkuus menoja läheltä. Aluksi tein niin etten pysäyttänyt sitä. (Koklasin) Noh Mistyhän tietty juoksi vaan ruudun läpi ja sit siellä takana ulkopuolella rupes nuuhkii maata kunnes hetken perästä tepsutteli sit ruutuun itse ilman mun ohjauksia. Möö. Seuraavat kerrat pysäytin sen sit aina ruudussa. Näinhän se sit toimikin paremmin. Misty pongas aina katseen heti muhun kun kuuli paikka sanan ja odotti et millon nartsi lentää. Eli enää en pitäny ruudussa sitä' lätkää. Pari kertaa menot ruutuun oli sit niin et nartsi oli jo siel valmiina.

Kierron kautta stopit oli vaihteeks myös napakat. Kun alku viikosta jo melkein itkin sitä itekseni et koiralla on liian kova vauhti kun tulee stop jah sit vaan liukuu sen käskyn kuullees. Nyt kuitenkin oli teräviä seisomiset ja reipas vauhtikin.

Yks kisanomainen tehtiin senkin kans. Hyvin sekin meni tosin maahanmeno oli laiska siinä tyttö laittoi eka pepun maahan ja sit vasta etutassut. Plööh. Harmi. Noh mut todennäköisesti noi maahanmenot kaikki johtuu siitä et Misty palelee ulkona ja kun sil ei oo karvoi juurikaan vatsassa niin se ei pakkasella haluu maahan mennä. Nomaalistihan Mistyllä on aina maahanmenot ollut tosi hyviä. (Eihän Misty keskiviikkona Rajamäessäkään treenissä paikkamakuussa suostunu makaan.. Aina nous istuu ja kun menin sen viereen se vaan täris kylmyyttä.) Loimen kanssa treenaisin sen kanssa mut kun ei hän tuo hienohelma kykene takki päällä tekee mitään töitä.. D:

Seuraamisia ollaan Mistyn kanssa otettu joka päivä tällä viikolla namikupilla. Ihan hihnaa ja naksua apuna käyttäen. Huu. Itseasiaa toiminut yllättävänkin hyvin. Selkeesti toi namikuppi on lisännyt Mistyn intoa ja nyt katsekin sillä on kivasti pysynyt seuraamis pätkissä jah kivan lähellänkin kelpien seuraamiseks. Nyt vaan jatketaan samalla systeemillä aina pienin askelin. Käännöket otetaan sit erikseen aina. Nyt mun ei tarvi Mistyä palkata enää ollenkaan namia pitäen nakyvissä vaan pelkkä naksu, hihna apu ja namikuppi tsemppaa Mistyä seuraamiseen.

Samoin ruudusta luoksetulot mun sivulle tapahtuu tosi täpöillä nyt kun oon saanu sen nartsipallolla siihen intoa. Laukalla tuli eilen aina luo. Pari kertaa neiti vaan syöksähti mun ohi mut sit hiffas et jooh täytyyhän sitä vauhtia himmatakin kun tulee mun sivulle. Hyvin nekin meni ja palkaks siis nartsi aina. Oon nyt saanu Mistyn aika kivasti syttyyn nartsiin ja taisteleekin siitä. Tosin heti kun häiriöö tulee ja muita koiria kentälle niin sit ei Misty kyllä kykene leikkiin. Vilkuilee toisia koiria aivan liikaa viel.  Ei muuta kuin kärsivällisyyttä vaan. Noh mulla intoa kyl on nyt äly paljon treenaa. Hiukka tekis ilmota tokokokeisiinkin tytöt mut eih en uskalla nyt vielä. Mantan voiskin kun löytäis sopivan tuomarin mut Mistyn kans en lähde voin kisoihin kun vasta sit kun se pystyy työskenteleen häiriössä koko voi luokan liikkeet.