Viikonloppu tosiaan meni Lappeenrannassa agilitykisoissa joista saldona oli vitonen ja muut radat hylkyjä. Koiria olikin taas ennätysmäärä meinaan 40 maksi kolmosta. Eka radalta vitonen tuli toka vikalla esteellä mistä rima tippui kun tein liian nopean käännöksen kun Misty oli esteen päällä. Muilla radoilla Olikin sit hiukka säätöä kun Misty meni sekaisin jostain ihanasta uroksesta jah radalla se sit louskutti jah sääteli vähän. Ei sen puoleen oli kyllä niin äly äly vaikeet radat et huh melkein itellänikin into meni. Tuloksia tuli todella vähän. Tuomareina toimi Salme Mujunen ja hyppärillä joku Mats.. En muista sukunimeä. Noh se siitä. Mantan hyppäri sujui hyvin ainut et putkiin Manta ei irronnut millään. Hypyt kyllä toimi, valssit, kepit. Mut intoa tytöllä oli. Pikkuhiljaa Mantan kisat kuitenkin täytyy jättää agilityn saralla,, ettei vaan selkä ja jalat vahingoitu kun tyttö on vähän liiankin rämäpää välillä agility esteillä. Onhan jo Manta kohta 10v ja elämänsä aikana paljon saavuttanut ja kisannut. Keskitytään tokoon vielä tässä sen kanssa enemmän.

Kuitenkin siis tokoiltu. Sunnuntaina agilitykisoissa välillä otettiin Mistyn kans seuraamisia, kaukoja namikuppi palkka. Öö eikä hihnaa. Toimi ihan hyvin.

Tiistaina treenailut koulun kentällä. Saatiin paljon lapsiakin häiriöksi. Huu hyvä niin. Misty seurasi taas hyvin ainut et ne käännökset oikeelle tuo väljyyttä siihen liikaa muuten pelitti ja huomaa et on huomattavasti seuraamiset parantunu. Muuten kyl tyttö oli taas hajujen maailmoissa jah aika flegu. Nartssiin syttyi huonosti jah ruudut + noudot teki matalassa vireessä. Kökkö taas tota tyttöä kun elää jossain uros koirien ja kiimasien narttujen perässä eikä pysty keskittyy töihin. Noh tekihän se kyllä mut vire oli matala jah vitsi piti taas tehdä töitä et sai sen hereille ja kuulolle.

Manta sen sijaan oli sama pätevä innokas pörpeltäjä. Seuraaminen on nyt vaan se mun jah Mantan huonoin lenkki. Kun en vaan saa katsekontaktia Mantalta jah ei millään pysty tekee vireessä pitkää kaavioita öö enkä tiedä mikä olis sille se oikee palkka. onko namikuppi, nami suussa, kii patu vaih.. Manta kyllä seuraa mutta katsoo mun jalkoja jah sen mukaan kulkee mut kun haluisin et se katsois mua.. Noh noh pitää miettiä.