Viikonloppu vierähti taas koiranäyttelyissä.

Lauantaina suuntasimme Sarin seuraks kannustamaan Carmenia Jämsään. Neljä koiraa ja me kaksi immeistä hyvin sovittiin pieneen autoon vaikka hiukan jännittämistä riittikin et päästäänkö autolla liikenteeseen kun perjantaina auto oikutteli hiukan. Mutta onnistunut reissu. Onnea vielä kerran Pikku musta Carmenille ja Sarille hienosta Sertistä ja Ropista. Tosin kylmää oli huis..

Tänään sitten suuntasimme koiralauman kera Lohjalle Mistyliinin näyttelyyn, Saldona meillekin Rop. Hyvä putki jatkuu siis vielä! Jäätiin ryp kehiinkin vielä mutta siellä ei enää pärjätty. Misty tänään kyllä esiintyi ihan suht ok. Seisoi hyvin mutta kyllä siinä juoksemisessa on parantamisen varaa. Hirttämällä se menee mutta itse vaan en haluis hirttämällä esittää Mistyä. Noh mut tuomari tykkäsi Mistystä ja erityisesti sen liikkuvat lentävät askeleet oli kuulemma upeita. Mantakin oli mukana näyttelypaikalla ja sekin oli tosi rohkea. Oikein yllätyin että yhtään se ei panikoinut vaikka oltiin ihan kehien laidoilla. Jah näyttelyhihnaakaan se ei pelännyt. (Saas nähdä saisko sen työstettyä sittenkin et päästäis viel vetsku kehiin.)

Noh mutta siinä oli kuitenkin tilaa näyttelypaikalla hiukka treenaa myös tottista ja koiratanssin liikkeitä. Mantan kanssa tehtiin taas idaria ilman merkkejä, käännöksiä. Seuraamista, koiratanssin liikkeitä. Voi miten tuo epeli oli intoa täys kuin ilmapallo. Varsinkin kun temppuilut aloitettiin niin neiti aloitti sen tutun haukkumisen ja hötkyymisen. Tosi hyvin kuitenkin se teki. Nyt alkaa menee jo jalkojen välissä kulkemiset, väistöt molempiin suuntiin, takaperipujottelu, kääntymiset kaheksikkona yms..  ilman namiakin. Pienen hetken kerrallaan niin se malttaa hyvin.. Noh tehään nyt vaan ihan omaks iloks tota.

Tän viikon aikana ollaan hirveesti muuten tokoiltu ja liidelty aksaa. Mistynkin kanssa hiottu kaukoja ja ruutua urakalla sekä tietysti seuraamista mikä lie ikuisuus projekti. Hyvällä mallilla ainakin. No katsotaan sit mitä tottis kisat tuo Mistyn kaa tullessaan ensi perjantaina Orivedellä ja 16 päivä Helsingissä.. (Mistyn kanssa kaikki on aina mahdollista kun siitä ei koskaan tiedä kiinnostaako sitä vai totteleeko se, vai pelleileekö tai sit kuunteelee.)  Yritetään taas tulevalla viikolla treenata jah pitää niitä lepopäiviäkin hiukan enemmän.

Ainii ke oltiin Tuukin epiksissä. Mistyn kanssa saatiin puhdas rata mut harmillisesti taas pari sekkaa yliaikaa kun tyhmät pari kaarrokset oli. Kontaktit silti pelitti tosi hyvin sillä tvo on tvo tekniikalla. Joten ihan tyytyväinen olen. Mantakin pääsi radalle sen turbo vauhdilla. Rimoja lensi pitkästä aikaa ja mustaan kiemura putkeen ei uskallettu mennä. Muuten hyvin. Hauskaa oli.