kesä kesä!! Lähdimme koko porukalla aamupäivästä Tuusulan montuille uimaan ja lenkkeilee. Eli meitä oli Sari, Susa, Carmen, Donna, Hessu, Ruu ja tietty Manta ja mä. Voi miten koirat nauttikaan vedestä. Manta ja Hessu tekivät sellaisia uintiretkiä et huh välillä pallon perässä ja välillä ilman. Ruukin innostui vedestä ja teki sekin varsin pitkiä uintiretkiä ja nyt kun liivit oli sillä niin uinti oli varsin helppoa. Carmen ja Donakin uivat kivasti. Kaikilla meillä oli tosi mukavaa. Illasta lähdimme tokoileen Mantan kanssa tuohon lähi koulun kentälle.

Luoksetuloja suoraan vaan kiillä ja pallolla. Toimi ihan kivasti vaikka aavistus ennakoikin.. Joten soksipä teemme nyt muutamina päivinä vaan suoria luoksetuloja.

Istuminen liikkestä tänään toimi joka kerta. Ekaksi vähän rilluteltiin ja siitä istu. Myöhemmin otettiin kisanomaisesti ja sekin toimi.

Seuraaminen sujui taas ilman palkkaa hyvin. Hiukan musta tuntui et jääkö mut se oli vaan mun tunne. Kyllä sillä pää oli aina mun polven yläpuolella. Mantaksi hyvä..

Nouto ilman palkaa jees. Ei leikkinyt yhtään.

Kaukokäskyt hyvin lukuunottamatta yhtä käskyä missä seisomisesta ei mennyt suoraan maahan vasta tokalla meni kun eka se istu. Muuten hyvin. Ehkä hitusen eteni mut tiedän et kisoissa se ei sitä tee. Vire Mantalla oli rauhallinen tänään tokossa ja ei niin täpinöissään kuin toissapäivänä mut hyvin silti meni kun aamupäivän ja päivän uinnit vamasti oli väsyttänyt toista paljon.