Tänään suuntasimme nokat kohti Tamperetta aikaisin aamulla. Ois niin nukuttanu aamulla ja kurkku oli mulla kipeä kun eilen meni agilitytreeneis se pari tuntia illalla.

Noh mut koiraihmisethän on hulluja tunnetusti. Reissu silti kannatti koska Misty oli taas ROP Ja CACIB. Kelpieitä oli 11 joka oli paljon. 7 narttua joista moni oli hyviä. Tuomari kuitenkin ihastui Mistyn luonteeseen, ulkonäköön ja sen mahtavaan olemukseen kuulemma. Vaikka Misty ois pusutellu tuomaria koko ajan ja kehäsihteeriäkin piti mennä moikkaamaan.. Joten seisominen ei ollu mitään pitkäkestoista kun neidin piti vaan heiluttaa häntää jah hötkyillä. Tosin se kyllä juoksi hienosti ja esiintyi. Jopa minä liukastuin matolla ja lensin turvalleni kun juoksutin Mistyä. Noh mutta pärjättiin silti ja mulle tuli aika hyvä fiilis.. Ikinä ei oo ollu noin hyvää arvostelua Mistyllä.

Kolme näyttelyä tänä vuonna käyty josta plakkarissa on nyt kaks ROP.pia ja kaks CACIBIA. Hoo ehkä me jatketaan Mistyn kans näit näyttelyitä sit enemmänkin ja aletaan kerätä titteliä vuoden parhaana näyttelykelpienä. Aika luonnonlahjakkuus toi Misty ilmeisesti on tossa näyttelyjutuissa. Vähän ollaan kuitenkin näyttelyitä sen kaa käyty tän neljän vuoden aikana.. Kaks eh.ta ja muut ollu Eriä ja roppeja tai Vsp.tä. Kurjaa vaan et kelpiet ei ryhmäkehis koskaan pärjää kun ei oo mikään n äyttelyrotu. Noh täytyy nyt alkaa urakalla treenaa pitkiä seisomisia Mistyllä niin jospa se joskus vaik ryhmäkehiskin pärjäis..

Oli kyl kivaa kun päästiin juoksee vastakkain Tainan ja Kössin kans.. Eli Kössihän on ennenkin ollu mun kaa vastakkain loppukehässä ja entinen tuttu treenikaverimme Trel.ta. Mutta taas me päihitimme Kössin.. Niinkuin on tainnut käydä muinakin kertoina. (Sorry Taina ja Kössi.) Noh mut Taina on kiva ja enemmänkin naurettiin taas et taashan me ollaan nokat vastakkain ja kassotaan kumpi mei koirista on parempi.. Onnea silti Tainalle ja Kössillekin Vsp.stä.

No seuraavaksi Lappeenranta, Rauma ja Helsingin näytelmät.. Tokokisoja ehkä kans toukokuussa Mistyllä jos uskallan jah saan Mistyn kisanomaiseen treenikuntoon ilman palkkaa.

Manta pääsee mun kanssa toukokuussa tokokisoihin. Mennään kokeilee et saanko uuden metodini toimiin. No mut nyt mää lähden lepään kun huomenna taas soittokeikka Tre.lla.

No mutta näin meillä. Misty mannekiini ja Manta äidin kultapuppeli.

Niin joo Manta oli päivän hoidossa Sannalla. Jossa sai viettää laatuaikaa taas Juhan kanssa sekä Taran ja Tiki bortsun kanssa.. Se oli nauttinut olostansa siellä.

Ainiin ja kaverimme Miia oli myös Leksan kanssa Bordercollieiden ROP. Hyvä Miia!!! Sannakin sai Nopan kanssa EH.n Hyvä reissu ja kivaa oli meillä kaikilla.