Oltiinkin eilen aika lailla koirien kanssa ulkona. Aamulla vesisateessa tehtiin pitkä lenkki metsässä. Illalla mua alkoi taas tylsistyttää olee kotona ja niinpä päätimme taas lähteä lenkkeilee ja tokoilee. Manta nyt teki tuttuun tyyliin kivasti kaikki. Ruutu toimi eritoten juuri nyt tosi mallikkaasti. Sen sijaan metallikalikan kanssa piti hiukan äännellä ja kaivaa. Ravilla haki ja toi. Leluun yritin saada sitä kiinni mutta kapulasta ei meinannu millään sylkäistä. Vasta kun loppumetreillä. Noh mutta kyllä saan sen vielä toimii.

Mistyn kanssa ruutu meni kans ihan kivasti ja ohjattukin ja merkki sujui kivasti. Olihan se taas sellanen hidas mut syttyi kun välillä otti kiertämistä ja sit taas. Lopuksi vielä päätimme lenkin lopuksi mennä koklaa pk.ta kentälle. Mistystä se olikin varsin kivaa. Tytteli kiipesi innolla jyrkän Aan ja hyppäs ne korkeet hypytkin. Lopulta haki vielä Kapulan korkean esteen yli ja toi. En kyllä paljoa tiedä tosta pk.sta mut tulipahan kokeiltua.. Mantaa en viitsiny rasittaa ettei selkä vahingoidu sillä.

(Toivottavasti koiria ei voi lenkkeilyttää liikaa?? Onko tietoa. Kun oon välillä jännittäny et teenkö liikaa noiden kanssa.?)