Kiitos teille jotka ootte ja tsempaanneet mua eteenpäin kohti uusia koitoksia tokon saralla. Aika hyvin sitä onkin jo päässyt pois siitä pettymyksestä. Intoa on taas treenata ja kokeilla.

Varsinkin nyt kaks päivää kun koirat on ollu hoidossa mun soittokeikkojen takia. Niin on ollu pienoinen ikävä touhuta niiden kanssa ja eilen junassakin tuli mietittyä paljon keinoja miten Mistyn kanssa tuota tokoa alkais työstään niin et toimis kisoissakin. Joten halua on nyt alkaa taas koklaan. Tosin tuohon sen seuraamisen opettamiseen en kyllä tiedä keinoa. Hmm. Hmm.

Maanantaina oltiin kyllä agilitya treenaa purinalla. Ihan otettiin pieniä tekniikka harjoituksia. Mantalla kokeilin koukeroita, keppikulmia jah et sais sen vauhtia rauhallisemmaks. Öö noh vauhtia en kyllä saanut pois mut kaikesta huolimatta rimat pysyi aikka hyvin ylhäällä mitä nyt pari tippui. Koukerot sujui kans. Kepitkin sit siinä vaiheessa kun oli pahimmat höyryt pois. Aika lailla ohjasin vaan Mantaa kaukoilla. (Muutama katselija siinä ihmetteli et miten Manta menee niin sika kovaa ja todella kaukaa toimii.) Jännä myös et sit kun lopetetaan treenipätkä niin sen jälkeen Mantaa alkaa esteiden takaa pyöriin ja ikäänkuin paimentamaan. Mantalla on niin verissä toi paimentaminen et pitää sen sit agilityesteilläkin jatkaa sitä. Hassu koira. Harmi ettei nyt talvella voi lampailla käydä niin pitää vaan tyytyä pallo paimennukseen.

Mistyn kanssa treenailtiin kontakteja nopeimmiks ja lentävillä lähdöillä. Oli muuten sika makeet nyt. Narupallollakin sain sitä hetsattua kivasti vauhtiin ja kaarroksia hiukan pienemmiks.

Treenattiin Mistyn kanssa viel ulkon kierroilla stoppei, paikkamakuuta ja kaukoja. Toimi hyvin. Nyt makas lumessakin ihan hyvin vaik olin piilossa ja stopit oli teräviä. Palkaks riitti vain hyvä.. Neiti oli niin täpöillään. köhäkin alkaa olee jo kokonaan voitettu.. Luulisin ainakin.

Saa nähdä nyt sit lauantaina Miten menee agilitykisat meillä. Mantalla on yks rata ja Mistyllä kolme. Hyvillä mielin lähden ja kaikkeen olen varautunut. Ainakin vauhtia tulee riittämään.

Ps. Kiitos Sari ystäväiselle ja Veigolle kun hoiditte noita kahta tytsyä. Neljän koiran kanssa elämä ei välttis ole niin rattoisaa. Vauhtia on varmasti riittänyt. Mut ainakin Tysyillä on ollut hauskaa teillä.