No niin nyt se on tämän vuoden erkkarikin pyörähdetty. Hellettä riitti ehkä liikaakin mutta onnistunut reissu.

Tuomarinkartanoon oli kokoontunut myös colliet, vinttikoiria ja olikohan lagotot vai vesikoirat en nyt tiedä mutta jokatapauksessa koiria oli paikka ihan tupaten täysi. Bortsuja taisi olla yli 100 ja niin kelpieitäkin reilusti yli 70. Aurinko paistoi ja varjoa ei missään. Onneksi sain Mistyn häkin Solin (Eli Mistyn tyttären viereen jossa oli varjo pressu päällä. Itse taas saimme onneksi tuolimme yhden bc ihmisen teltan alle onneksi!! Muuten olisi ollut niin tukalat oltavat että varmaan olis meikäläisenkin terveys menny kun nyt jo oli isolla koetuksella.

Nuorten luokassa esitin Mistyn tyttösen Solin. Sol on varsin mukava tytsy. Äitiinsä tullut hyvin paljon mutta naama on isältä ja kookkaus isän puolelta. Kiva oli kuitenkin veijari esittää. Tänään saldona oli kuitenkin hyvä ja sininen nauha.

Valioluokan narttuja oli peräti 7kpl. Ja alkuun ajattelinkin et huh ei tästä mitään tuu kun on näin kuuma, koira ei juokse ja itse en jaksa ja vielä kun Mistyllä tuo karvanlähtö päällä. Noh mutta toisin siinä sit kävikin. Tytsy laittoi parastaan kehässä kuumuudesta huolimatta ja itsekin juoksin parhaani mukaan. Eli tuloksena sit Valioluokan ykkönen SA, ja PN 2. (Palkinnoksi saatiin kaksi kivaa ruusuketta ja ruokasäkki lahjakortti) Kiitos MISTY kun tienasit ruoat teille!! Juuri meinaan tänän aamuna pähkäilin että apua koiranruoka loppuu ja pitäis mennä ostaa säkki ja rahaa on naftisti. Noh MISTY ajatteli näin helpottaa taas äiskän tilannetta. Kiitos.

Meillä oli oikein Australialainen tuomari joka olikin perusteellinen. Lisäksi kaksi tuomariharjoittelijaa. Eli koirat räpellettiin ja tutkittiin perusteellisesti. Juosta sai myös kunnolla. Lopuksi Misty ja se toinen narttu laitettiin vielä juoksemaan kaksi kunnon rundia ympäri, seisotettiin ja vielä ees taas. Eli tuomari ei osannut päättää helpolla kumpi on paras narttu. Lopulta me sitten hävisimme Mistyn kanssa. Jah varmaan ihan senkin takia et mä en jaksanut enää yhtään paneutua juoksemiseen ja sen esittämiseen kun heikotti, pyörrytti ja kädet tärisi niin paljon et huh. Menin vaan perässä. Misty kun on sellainen koira et sen kaa pitää juosta ihan täysillä kehässä et on parhaimmillaan. Mistylläkin nokka sit herpaantui maahan yms.. mut ei se mitään tääkin oli hyvä suoritus Mistyltä. Rop koira Cefeus Jillaroo käyttöluokan narttu oli kyllä upea kanssa. Hän esiintyi todella hyvin ja muutenkin mun silmään oli kaunis ja hyvä.

Kuumuudesta huolimatta kestettiin kyllä päivä. Mistylläkin oli viilennyspyyhe koko aika päällä niin se ei ollu niin lääh lääh.

Kiva reissu oli kyllä vaikka tuskasen kuuma. Onneksi selvittiin! Kiitos Jarnolle, hänen kaverillensa ja Hannalle mukavasta seurasta.

Ilta vietettiin sit tuolla Keravajoella taasen. Koiriakin oli paljon siellä. Hyvin tällä kertaa menikin. Kukaan ei siis käyny kenenkään päälle ja temmellystä riitti. Misty kävi uimassa muutamia lenkkejä mun kanssa ja sit kirmasi toisten koirien kanssa pitkin nurtseja. Manta taas hyppi ja loikki veteen lelun perässä ja lopulta taasen tykästyi vedessä oleviin lapsiin niin paljon että en sitä saanut kuin väkipakolla sieltä ylös. Mantan mielestä vedessä olevat lapset, vesileikit ja niiden paimennus on maailman ihanin ja pop juttu.