Treenattiin tossa lähikoulun kentällä päivällä.

Misty:  Tunnarin kans aloitettiin. Ekalla meni reippaasti kapuloille haisteli, klähmi useita mutta toi oman.  Tokalla kerralla sama jatkui nyt nappas väärän sylkäsi sen pois ja toi kuitenkin oman kun haisteli uudelleen. Kolmannella kerralla itse käytin rauhoittavia signaaleita koiralle ja kun lähetin Misty oli jo ihan enemmän kuulolla. Teki hienoa haistelu työtä ei yhtään ottanut kapuloita suuhun vasta kun oman sattuessa otti sen reippaasti ja toi mulle.. Eli jooh. Ihan suht. Jatkossa vaan Mistyllä täytyy olla matalampi vire tunnareille.

Ruutu. Pelitti hyvin niin kaukaa kuin läheltä tarkkuus tuokiotkin. Myös loppu osat ruudusta sivulle sain Mistyn tulee laukalla kun oli nartsipallo mikä sit saaliina koira sai napata mun kädestä..

Ohjattu. Merkille meni hyvin ja kapuloillekin lähti hienosti.. Ei siis ongelmaa. Noudot Mistyllä pelittää siis. Kompastuskivi onkin nyt oikeesti se seuraaminen minkä kans aletaan paiskii töitä kun saan aivoni eka raksuttaa.

Manta: Ruutu meni hienosti. Alkuun piippaili mut kun taas tein rauhoittavia eleitä niin Mantakin lopetti piippaamisen. Tosi makeita oli sinne syöksymiset ja automaattiset käännökset ja stopit ruutuun. Myös takaisintulot onnasivat.

Seuraaminen: Otettiin lähtöjä ja hiukka käännöksiä. Öö hyvin lähti mut vasemmalle käännöksessä alkuun otti hiukka väljyyttä. Noh kun hiukan huomautin asiasta loput olikin tarkkoja. Jopa hiukan saattoi edistää.. Oh oh. Outoa Mantaa et se edistää..

Merkille menot alkuun oli kauheita syöksyjä sillä täysillä merkin päälle ja kumoon ja vielä pörpötystä. Sit kauhee steppailu merkillä.. Argh noh sit uusiks koko homma. Näytin sille pari kertaa ihan läheltä et merkin takaa kierto merkille.. Sit neiti hokas sen ja menikin lopulta ihan kauniisti. Lopuksi päästin sen kerran hakee kapulan ja hyvin toimi..

Liikkestä istuminen oli tosi nätti tänään.

Yhteissaldo oli sellanen 8 ehkä. Molemmilla oli intoa paljon. Mantalla liikaakin.. Mun pikku borteskollie josta on tullut adhd.. Apua.  ( Ymmärrän sua Katri nyt tosi paljon kun oot päivitellyt Maukan kiljumista..))