Lentoa ollut nää pari viikkoa todella ja viime aika. Soittohommat ja treenit vienyt tosi paljon aikaa. Nyt oli just kaksi isoa ooppera orkesteri produktiota, joista kyllä selvisin ihan hyvin. Olipa hieno kokemus vaikkakin raskas.

Niin ja levytyskin on nyt valmis ja on julkaistu viime perjantaina

No nyt sit koirajuttuihin. Ollaan treenailtu likkojen kanssa aika ahkeraan tokoa nyt. Agility myös pelittäny iloisesti ja vauhdikkaasti.

Oon tehnyt sellasen suunnitelman et pilkkonu voi luokan puoliks ja aina noin pari viikkoa hion niitä liikkeitä ja sit vaihdan taas seuraavan puoliskon.

Mantan kanssa aika lailla kisanomaiseti treenattu. Eli seuraaminen, metalli, ruutu, istuminen ja kaukot sit sen jälkeen namikuppi palkka.

Aika hyvin tytsy toiminu. Alkuun oli Mantalla vähän sellasta hötkyilyä et rynni kupille aina liikkeen jälkeen ja kun ruutuunkin lähetti niin tyttö ampas kupille.

Hiukan siitä moitin tyttöä ja laitoin sen hetkeks jäähylle sen jälkeen Manta taas kuunteli ja malttoi tehdä työt loppuun.

Ihan hyvin sillä on sarjat menny ja jos ajattelee et ois ollu kisat niin ois se aina numeron varmaan 8-10 väliltä saanu. Kaukot on sellanen missä maahan seiso eka vaihto ei aina mee mut tokalla sit nousee. Muuten tekee Mapsumaisen rauhallisesti sipsuttamalla.

Mistyn kanssa tehty samoi juttuja mutta oon sen aina palkannu kahden liikkeen jälkeen ja enemmän keskittyny narupallolla palkkaukseen jolloin vauhtia oon hakenu muummuassa ruudssa ja pilkkomalla sen osiin. Hyvin alkaa pelittää ainakin namikuppi.

Seuraamisessa tapahtunut huima edistys Mistyn kanssa. Jospa sitä vaik menis kisoihin toukokuussa aika näyttää. Nyt viikonloppu ja pääsiäinen keskitytään taas agilitykisoihin ja näyttelyihin. Hyvää tänne muuten. Mantalla pilke silmäkulmassa koko ajan.